Следва

Боб Марли – пророк на свободата и любовта

Виктория и Харпър се носят еднакво

Госпожа Бекъм най накрая се сдоби със своя малка кукличка, която да съблича и облича, колкото и когато тя си пожелае...

People of art преди 12 години

Виктория Бекъм най-накрая се сдоби със своя малка кукличка, която да съблича и облича, колкото и когато пожелае.

Горещото мамче и нейната дъщеря бяха засечени от папараците, отново облечени в почти еднакви дрешки. Седем месечната Харпър гледаше без притеснение точно в обективите, докато двете с майка й преминаха набързо покрай множеството фотографи.

Впечатление веднага ни направи  стилът на двете момичета, които бяха заложили на карираните си тоалети. И докато Виктория беше избрала за себе си само семпла карирана пола, то за Харпър тя се беше доверила на свежа рокличка изцяло в същия десен.

Това е поредното доказателство, че голямото семейство Бекъм все повече и повече „затъва“ в дълбините на модата. Съвсем наскоро Дейвид промотира линията си бельо за H&M, а самата Виктория наистина успя да ни изненада със свежо 2-минутното видео по повод колекцията си Пролет/Лято 2012.
 



Безспорно е, че всеки човек е суетен, но не мислите ли, че семейство Бекъм вече превръщат това си качество в истинска мания?
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра