Следва

Днес си купихме - мини рокля в телесно розово

Дизайнери за следене: Sober Studio и техните цветове - красиви за гледане, още по-красиви за носене

Пролетно-лятната колекция на младия фешън бранд Sober Studio от Холандия е нещото, което ни накара да се ...

All fashion преди 12 години

Пролетно-лятната колекция на младия фешън бранд Sober Studio от Холандия е нещото, което ни накара да се заровим в миналото им, да проследим настоящето им и да потвърдим първоначалното си впечатление - тези хора не трябва да се изпускат от поглед.

Философията им е съвършено стриктна: "развиваме този бранд, за да създаваме, произвеждаме, продаваме и комуникираме ясната си концепция, доброто качество и атрактивните цени".

“Не само дрехите, но и стилът на фотосите и избраните канали за комуникация с клиента оформят нашия облик.", казват от студиото и са абсолютно прави. Силно въздействащи кампании, в които всичко е премислено до последния детайл.

Усеща се базата, върху която се надгражда, всяко действие има идея и стройна концепция зад себе си, концентрацията е пределна, но не тежи на погледа, интересът към всеки шеф е предварително заложен в начина на изработка.


Есен-зима 2011

Сегашната кампания на Собер е трета поред, преди това марката пусна Есен/Зима 2011 и Пролет/Лято 2011, също доста емблематични и характерни.





Удоволствие е да бъдат попивани с поглед ансамблите на Sober, зад чиито великолепни неща все още не знаем кой точно стои, или поне как се казва.



Не е важно обаче, понякога произведението е по-важно от автора.



Даже не понякога, а винаги.
 
Виж ги на studiosober.nl
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.