Следва

Супер трендът на 2012-та - Очната линия! Бързи съвети за перфектно нанасяне

Теория на съвършенството: Гримът при Christian Dior пролет 2012

В подкрепа на твърдението, че едно червено червило е напълно достатъчно за съвършения грим, когато имаш...

Beauty News преди 12 години

В подкрепа на твърдението, че едно червено червило е напълно достатъчно за съвършения грим, когато имаш поддържана кожа и красиви бели зъби, идват тези великолепни бекстейдж снимки от ревюто на Christian Dior пролет 2012.

Карли Клос, Каролина Куркова, Миранда Кер, Коко Роша - всички те със своите характерни особености - цвят на косата и лицето - са невероятно красиви в един и същи нюанс на червилото Rouge Dior.

Истинските вдъхновения за Пат Макграт, артистичен директор на грима за ревюто на Dior, пролет 2012, идват от истинските красавици на миналото, жени като Марлене Дитрих, Грейс Кели и Мерилин Монро.

За да постигнеш съвършенството им ти трябва само едно червено червило, нищо друго - очите са нежни и чисти, веждите плътни и перфектно оформени, а кожата блестяща, твърди Пат и ние й вярваме.

Червеното червило в случая е матово, внимателно нанесено по очертанията на устните.



За да постигне перфектния нюанс обаче, на Пат й се е наложило да смесва три цвята Dior Rouge, но ти можеш да пробваш с Favori Red от същата серия на марката, черешов тон, който ще стои перфектно върху всеки тип кожа, а също й класическо червеното на Revlon Matte.



Удивителна красота, която може да бъде изпълнена с няколко указания - спиралата е лека, сенките за очи са перлени, едва забележими и само в началото наклепача, за да го уголемят, а фон дьо тенът точно като цвета на кожата.
 

More Beauty News