Следва

Trend Report: Веселият Гащеризон

Who are They? Супер модели с нежни имена на 15

Виждали сте техните лица в рекламни кампании, на писти за излитане и кацане на самолети, както и по червения килим...

All fashion преди 12 години

Виждали сте техните лица в рекламни кампании, на огромни билборди, както и по червения килим. Но този път нямаме търпение да ги разкрием преди да сте ги отгатнали.

Преди Роузи Хънтингтън-Уайтли, Миранда Кер и Коко Роша да станат супер модели, богати, по-известни от холивудските звезди, които непрекъснато виждаме по ревюта, са били малки, сладки момичета, с огромен потенциал да се превърнат в артисти на модата.

Без грим и без излишни пози те правят проби за модели и получават веднага одобрение от кастинг директора Дъглас Перет, съосновател и главно действащо лице на една от най-големите кастинг агенции COACD, базирана в Манхатън, Ню Йорк.

Тази година по повод 10-годишната си кариера, този господин, който дава на света Миранда, Роузи, Шанел, извади наяве огромен архив от тестови полароидни снимки, правени за досиетата на всички кандидат-модели между 2000 г. и 2010 г. Част от тях Перет ще издаде и в книга, носеща името „Диви неща“.

Вижте ги само. Доказателство, че талантливото си е талантливо, дори и на 15. Разгледай кадрите на емблематичните момчета и момичета на Перет в нашата галерия, където Роузи, Миранда, Кандис Суонопол, Ерин Хитертон, Шанел Иман, Джош Пенс ("Тялото" на Тайлър в The Social Network) и Шон О`Прай са само няколко от многото красиви създания, които той през годините е намерил.

Възхищаваме се обаче най-много на таланта на Дъглас, който можем спокойно да наречем "Бюти" откривател на нашето време.
 

More All fashion