Следва

Стрийт Стайл вдъхновения с намигване към пролетта

Trend Report: Веселият Гащеризон

Всички обичаме удобното и лесното... 

All fashion преди 12 години

Всички обичаме удобното и лесното. Всъщност, то ни е като характерна черта на нацията. Но явно не сме само ние, ами и световната мода гледа натам – колкото по-бързо за обличане (и събличане) е едно облекло, толкова по-добре.

И понеже няма как да се разграничим от тази графа, затова и ти предлагаме един доста удобен и лесен тренд – гащеризонът.

Забелязахме, че доста дизайнери го включват в колекциите си и за тази пролет, което означава, че по улиците ще виждаме все повече от тази приятна дрешка.

Независимо дали е с дълъг или къс крачол, или пък в сафари стил като при Michael Kors, гащеризонът е завладяваща комбинация от блуза и панталон в едно. И в това му е чарът. Харесахме почти водолазния вид при моделите на Alexander Wang като нестандартно предложение за пролетта.

Лично ние винаги сме мислели, че водолазните костюми са толкова секси, въпреки че не показват много плът. При някои модели наистина консерватизма преобладава – дълги ръкави, макси дължини или пък липса на деколте. В зависимост от собствените си предпочитания всеки може да си намери своя еталон на удобството.

И като казваме „удобство” имаме предвид всички аспекти на тази дума. Няма нужда да мислиш как да съчетаеш горната и долна част от аутфита си, как да нагодиш цветовете в съвършена хармония. Просто нахлузваш бързо екипчето с копчета или цип, сплиташ в плитка гъстата си коса и обуваш платформи.

В ежедневието едни шарени кецове също са решение за спортен вид. Ако краката ти не са безкрайни обаче, ти препоръчваме обувка с ток за по-изваяна фигура. Коланът е задължителен, за да оформиш снагата си, а защо да не добавиш и каскет срещу първите пролетни лъчи? Една мини чанта с дълга е идеална за цялостното ти лежерно настроение през цялата седмица. Да живее животът без ограничения! 
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.