Trend Report: Веселият Гащеризон

Всички обичаме удобното и лесното... 

Всички обичаме удобното и лесното. Всъщност, то ни е като характерна черта на нацията. Но явно не сме само ние, ами и световната мода гледа натам – колкото по-бързо за обличане (и събличане) е едно облекло, толкова по-добре.

И понеже няма как да се разграничим от тази графа, затова и ти предлагаме един доста удобен и лесен тренд – гащеризонът.

Забелязахме, че доста дизайнери го включват в колекциите си и за тази пролет, което означава, че по улиците ще виждаме все повече от тази приятна дрешка.

Независимо дали е с дълъг или къс крачол, или пък в сафари стил като при Michael Kors, гащеризонът е завладяваща комбинация от блуза и панталон в едно. И в това му е чарът. Харесахме почти водолазния вид при моделите на Alexander Wang като нестандартно предложение за пролетта.

Лично ние винаги сме мислели, че водолазните костюми са толкова секси, въпреки че не показват много плът. При някои модели наистина консерватизма преобладава – дълги ръкави, макси дължини или пък липса на деколте. В зависимост от собствените си предпочитания всеки може да си намери своя еталон на удобството.

И като казваме „удобство” имаме предвид всички аспекти на тази дума. Няма нужда да мислиш как да съчетаеш горната и долна част от аутфита си, как да нагодиш цветовете в съвършена хармония. Просто нахлузваш бързо екипчето с копчета или цип, сплиташ в плитка гъстата си коса и обуваш платформи.

В ежедневието едни шарени кецове също са решение за спортен вид. Ако краката ти не са безкрайни обаче, ти препоръчваме обувка с ток за по-изваяна фигура. Коланът е задължителен, за да оформиш снагата си, а защо да не добавиш и каскет срещу първите пролетни лъчи? Една мини чанта с дълга е идеална за цялостното ти лежерно настроение през цялата седмица. Да живее животът без ограничения! 
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia