Следва

Бисквитки с овесени ядки и стафиди

Седмичен ХОРОСКОП - 13 - 19 февруари

На преден план тази седмица излизат страстите, засилва се стремежа към наслада и търсене на удоволствия...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

На преден план тази седмица излизат страстите, засилва се стремежа към наслада и търсене на удоволствия. Период за романтични срещи, зачеване на деца, когато от една минута може да зависи целия живот. Това е време за избор на партньор и по-нататъшно развитие на отношенията ти. Влюбвай се и прави подаръци. Домът ти ще бъде "пълна чаша", а присъни ли ти се по това време ключ означава промени към по-добро през следващата година и половина.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица те очаква активност, променливи ситуации. Вероятно ще се случат няколко непредвидени събития, за които дори не си подозирал в началото на седмицата. И преминавайки през тях ще промениш себе си и живота си към по-добро. Тази седмица е важно да разбереш, че колкото по-силно е противодействието, насочено към теб, толкова повече ползи и привилегии ще получиш. Не се страхувай да взимаш самостоятелни решения. Ако обичаш някой - не се страхувай да признаеш любовта си, ако искаш да постигнеш нещо – смело пристъпи към действия за постигане на желаното – звездите ще те подкрепят.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06


Една великолепна седмица от годината, когато можеш да се заемеш с оформяне на тялото, усилено да тренираш, да посещаваш плувен басейн, да вземеш в ръцете си гири. Необходим ти е ориентир, с който да се сравняваш - пример за постигане на целта или обект на обожание. Колкото по-високи бъдат твоите цели, толкова по-труден ще бъде пътят и следователно резултатът ще ти достави по-голяма радост.
Във всеки случай, животът става разнообразен и интересен. Ако те преследва депресия, по-добро време да я победиш, просто не съществува. Като цяло тази седмица трябва да победиш себе си - това е основното събитие. Но ти е нужна цел!

РАК 22.06 – 23.07

Вероятно ще се наложи да вземеш назаем малко пари от роднини или приятели, тъй като в близко бъдеще финансите не вещаят подобрение. При това отново ще се появят желания, които не се вписват във възможностите ти. Емоционалният фон също показва известен недостиг. Тази седмица може да се появи невиждана емоционална стабилност, както и липсата на радост и разочарование, ситуация, в която нищо не ти трябва и нищо не ти се иска. Ако това състояние се задържи, няма да успееш да направиш делата си според първоначалния си идеен импулс.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Смело може да следваш своята мечта, особено ако тя носи материален характер, но дори и да не е такава, това няма да попречи на успеха ти. Средата на седмицата е благоприятен период за придобиване на нещо ценно, както и за начало на нови дела, промяна на обстановката и други мероприятия, свързани с финанси и собственост. Втората половина на седмицата и към края, предвещава благоприятен емоционален фон, прости и не много семейни радости и успехи на личния фронт. Тук също са възможни нови начинания, но не от нулата, а въз основа на това, което вече имаш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако нямаш свой "наръчник за живот", в този период ще ти бъде доста трудно – липса на сили, нисък тонус, шегите ти не вървят, на анегдотите ти никой не смее. Може да възникнат разправии, когато някой трети се намеси в семейните работи. За теб сега е важно да намериш защитник, който ще ти даде вътрешна увереност в правилността на действията ти.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Сега си особено предразположен да уловиш момента, да използваш всички резерви за постигане на поставената цел. Очаква те пробив в няколко области. Именно за този период може да се каже, че "щастието чука на вратата ти" - едновременно от няколко посоки.
Не пропускай възможността да впечатлиш представителите на противоположния пол. Възможно е отношения, започващи като съвсем непринуден флирт да се развият в нещо многообещаващо.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Започва нов етап в партньорството, който е много вероятно да бъде документално оформен. Възможно е преместване или друго пътуване, промяна в местоживеенето. Тази седмица са полагат важни основи за бъдещия ти живот и въпреки че глобалните промени не са видими, в този период ще бъдат направени първите стъпки, но крайният резултат ще се прояви много по-късно. Бъди внимателен към всички правни аспекти и документи. Може да разчиташ на други хора, но не на всички, помощ и подкрепа идва само от най-близките хора до теб.

Има вероятност да срещнеш първата си любов и това да те разтърси, и да събуди отдавна заспали чувства. Може да завладееш околните със своето красноречие, чувственост и обаяние. Партньорът ще се отнася към теб с грижа и внимание.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Липса на късмет в кариерата. За теб настъпва период, в който си на кръстопът, време е да определиш стратегията и тактиката на поведението си. Късмет ще имат тези Стрелци, които са в състояние да "седят на два стола едновременно", да "служат на няколко шефове", да са "едновременно на няколко места."

Не изискай прекалено много от любимия човек. Без значение колко близко до идеала е той, тази седмица ще си особено безмилостен и към най-малките му недостатъци. Ако има нещо, което те дразни в него, погледни себе си и се опитай да се отървеш от собствените си комплекси.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Козирогът обикновено жертва личния си живот заради общественото положение или кариерата. Ако в семейство ти всичко е наред и във връзката семейство-работа, не побеждава работата - не си типичен Козирог и нищо, необичайно няма да ти се случи сега. Но ако работа за теб е всичко, очите ти светват не само от печалбата, но изпитваш особено удоволствие, когато нещо се получава, тогава това е твоето време, ще почувстваш сила и мощ. Ще изпитваш положителни емоции и ще виждаш във всичко само хубавото.

Ако имаш връзка от скоро, има шанс, сега да прерасне в по-дълбоки чувства. Опитай се да не се притесняваш и да не прибързваш събитията - те ще се развиват постепенно. Очаква те успех.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Водолеят е любител на свободата и попътния вятър. Трябва да използваш всяка възможност да отидеш дори на края на света. Събирайки буквално за минути своя багаж – да се втурнеш напред, срещу вятъра към промяната. Заседналият Водолей (въпреки че астролозите не вярват, че има Водолеи, които са щастливи да седят у дома) е необходимо спешно да отиде да учи и да разширява хоризонта си. Водолеят сега трябва да получи някакъв "златен ключ" – дали от тайна врата, дали от ръцете на шефа или пък от сърцето на някой представител от противоположния пол.

РИБИ 20.02 – 20.03

Очертават се перспективи за растеж в професията, появяват се връзки в бизнеса и е възможно човекът, който ти е необходим, сам да дойде и почука на вратата! Сега е такова време, когато трябва да изплуваш на повърхността и да яхнеш вълната, която се явява попътна за теб! Възможни са някакви тайни машинации - не съвсем честни, но не носещи вреда за никой, а само печалба, лично на теб.

Тя е много секси, няма запомнящи се роли в киното като актриса, но пък е била модел, и всички разпознават косата, плътните вежди, устните и чипото носле на бившата жена на Чарли Шийн Денис Ричардс. Родена е на 17 февруари, 1971 година, което ще рече, че в петък ще навърши 41 години. Зодия Водолей.

More Astro