Следва

Надя Бендер - секси и гореща в DANSK

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В публичното пространство са разделени два лагера по отношение на младата актриса Блейк Лайвли - фенове и...

All fashion преди 12 години

Блейк Лайвли получава цялата пролетна колекция на Лубутен аванта

В публичното пространство са разделени два лагера по отношение на младата актриса Блейк Лайвли - фенове и такива, които смятат, че разчита главно на свтски изяви, вместо на таланта си, за да преуспее. Колкото и зложелатели да има обаче, тя си остава безспорна модна икона и муза не само на Карл Ларегфелд.

Самият майстор-обущар Кристиян Лубутен е неин личен приятел, който освен да й дава стилистични съвети, й прави доста щедри подаръци. Като новата си пролетна колекция, която още с излизането си заминава цялата в дома на Блейк. Чудесна реклама на Лобутен, защото въпреки всички критики, Блейк е секси, а обувките с червена подметка ще стоят прекрасно в комбинация сминитата, които обикновено носи.

Освен да й кажем: „Честито!” ще я очакваме и на червения килим с някои от съкровищата с червена подметка.

Кейт Мос - праведна и грешница за мартенския брой на списание “W”




Неостаряващият модел за пореден път ни впечатли с хамелеонската си природа и затова няма начин да не отбележим красивата й сесия за списание “W”.

Фотографът Стивън Клайн и стилистът Едуард Енинфул извайват една дуалистична героиня, която ни грабва с ефектните си превъплъщения ту в ангел, ту в демон.

38-годишният модел ни връща към годините, в които бе във вихъра си и с грация показва на младите си колежки какво я държи на върха толкова години.

Според нас обаче като че ли диаболичната й природа си синхронизира най-добре с тъмната й сесия, защото всички знаем, че Кейт не е ангел.

Презентацията на Erickson Beamon за колекция есен 2012



Седмицата на модата в Ню Йорк, 2012. За пореден път се уверихме, че най-интересните неща в модата се случват извън подиума. Чудесният пърформанс на дизайнерското дуо Ериксън/Биймън за представяне на колекция есен 2012 скри шапката дори и най-скъпите ревюта по време на най-дългата седмица на модата.

Пренесени в 20-те години на миналия век, златната епоха на американската култура и изкуство, някъде в Париж, в полунощ, са се случвали удивителни неща. Красиви жени с разкошни бляскави рокли и бижута са танцували до сутринта с чаша питие в едната ръка и цигара в другата, а мъжете на изкуството са се любували на тази гледка.







Точно както Уди Алън го прави въс филма Midnight in Paris - иска ти се да си там, защото всичко те вдъхновява и те кара да преживяваш шеметния живот на артиститите през това десетилетие. Само че при Ериксън Биймън се случва тук и сега - с онези красиви рокли и прелестните фини бижута. Чудесна колекция, но по-скоро сме влюбени в презентацията.

Сесията с Надя Бендер за пролетно-лятното издание на DANSK



Великолепната Надя е заснета от фотографа Александър Нюман, перуанец, ученик на Марио Тестино, който прави изключителни кадри за пролетното издание на сп. Dansk.

Много сексапил, роден от илюзията за знойната жега чрез цветовете, и разбира се от прекрасното тяло на Бендер.
А тя пък остава у нас впечатлението за гениален модел, чиято кариера ще следим с огромен интерес.

На тази красота никой не може да се насити, виж още снимки от сесията>>


Видеото за рекламната кампания на Misssoni пролет 2012 от Педро Алмодовар




Когато легендарен режисьор се намеси в създаването на модни клипове, се получават изключително добри неща.

Видео колаборацията между Алмодовар и Мисони се нарича Todo Sobre Missoni, като Todo Sobre Mi Madre или „Всичко за майка ми”, великолепен филм на режисьора от 1999 година.

Участниците в тази режисьорска фантазия са самите семейство Мисони, моделът Мариакарла Боскони и актрисите Бланка Суарез и Роси де Палма, музи на самия Алмодовар.

Едно творение за гледане и слушане, свеж и нестандартен полъх в рекалмните кампании!
 

More All fashion