Следва

Пролетни трепети

It's true, Trussardi is here!

Изумителният чифт, който спря дъха ни от витрината на елегантния бутик на Trussardi на бул. Витоша 17, освен, че твърдо ни нави да инвестираме...

Beauty преди 16 години

Изумителният чифт, който спря дъха ни от витрината на елегантния бутик на Trussardi<@SITE_URLstrong> на бул. Витоша 17, освен, че твърдо ни нави да инвестираме за пореден път в качествени обувки (става въпрос за breathtaker-а на снимката горе на цена от 739 лв), ни подсети да се поинтересуваме как се развиват нещата в златната италианска фирма.

Историята на Trussardi
<@SITE_URLstrong>
През 80-те години в Милано ако някой се смяташе за елегантен и за представител на висшето общество, но не притежаваше предмети и дрехи с марката Trussardi, то значи не струваше нищо.

Това беше златната ера на фирмата, родена през 1911г. в Бергамо.

Преди трийсетина години, или когато започна най-благодатният период на марката, начело на групата беше Никола Трусарди. През 1999г. обаче той загина при катастрофа. Същата съдба споходи три години по-късно и синът му Франческо, който беше поел семейния бизнес.

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>

Беатриче и Гая Трусарди<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Така през 2003 на кормилото се озова Беатриче, красивата и добра дъщеря.

35-годишната Беатриче има зад гърба си следване в най-престижните училища и университети. Тя е специализирала и в Gughenheim и Metroplitan Museum<@SITE_URLstrong>.

Въпреки желязната школа и планината от задължения и отговорности Беатриче изглежда почти като фея от приказките - погледът й е кадифен и омайващ. Вътре в себе си крие експлозия от енергия, но тя бива изразходвана само в работата й.

Младата жена в момента е главен изпълнителен директор и президент на „Трусарди“. Под нейното ръководство компанията изживя истинска еволюция, превръщайки се във фирма с много по-рационална, проста и ефикасна структура. Беатриче реструктурира тотално производството, насочвайки го към далекоизточните пазари. Тя стана инициатор на концентрирането на компанията върху пазари като Китай, Хонконг, Корея и Япония. Много скоро марката „Трусарди“ ще открие нови магазини в Китай и в Сеул.

Консолидираните печалби на групировката за 2006 достигат 166 милиона евро. 30 на сто от тях са реализирани в Далечния Изток. Най-съществена част от печалбите идват от Япония. Вторият най-важен пазар е Русия.

Европа пък се смята за ядрото в пазарите на „Трусарди“. Италия заема челно място в него, но веднага след това идват Франция, Германия, Холандия и Испания. На източния фронт пък най-важен засега е полският пазар.

По стъпките на Беатриче върви и по-малката сестра в семейството - Гая.

27-годишното момиче вече се превърна във водеща дизайнерка в семейната фирма, където координира екип от млади стилисти.

Trussardi<@SITE_URLstrong>  е на бул. Витоша 17, тел. 02 988 08 78 и в CCS, ет.1
www.trussardi.com<@SITE_URLa><@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty