Следва

Търсим най-нестандартното определение за любовта с 9 думи. Вдъхновението е секси ароматът DIESEL LOVERDOSE

Супер трендът на 2012-та - Очната линия! Бързи съвети за перфектно нанасяне

Очната линия отново се завръща с гръм и трясък като хит в бюти тенденциите за 2012 година. Както и в модата, ретро вълната се настанява като водеща и при гримовете.

Beauty News преди 12 години

Очната линия отново се завръща с гръм и трясък като хит в бюти тенденциите за 2012 година. Както и в модата, ретро вълната се настанява като водеща и при гримовете. Влиянието на женствеността от 20-те до 60-те години се завръща главоломно, а ние сме щастливи да я приветстваме тази година.

Вече те запознахме с въздействащото влияние на червените устни. Сега идва ред на очната линия, която да подчертае другия ключов за женската визия коз – очите.

Според топ гримьора Карим Рахман „очната линия позволява да се издължи погледът, да се извае формата му, да се разкрие неговата дълбочина”. Само това ни е достатъчно, за да посегнем към писеца и да започнем нанасянето й стъпка по стъпка. С днешните модерни формули нанасянето е далеч по-лесно и трябва да се отървем от дългогодишното страхопочитание.

Ето и няколко съвета от нас и от козметичния гигант L’Оreal, който разработи 4 чисто нови вида очна линия за постигане на този толкова любим ефект на дълбокия поглед:

1. Започвай нанасянето винаги върху чист клепач, без основа, за да може линията да се задържи по-дълго и да се нанесе по-лесно. С малко огледалце е по-лесно, за да виждаш окото по-добре и да имаш опора на лактите.

2.
Започваш от външната част на окото, като избягваш опъване, за да не деформираш линията, и чертаеш фини къси линии. По този начин ще ти е по-лесно да ги съединиш след това. Ако се чувстваш несигурна, може да използваш новия писец на L’Оreal Super Liner Perfect Slim. Той е специално създаден за изключително фино нанасяне поради своя връх тип „флумастер”.

Ние ти препоръчваме именно този продукт (на снимката вдясно) от серията, защото е подходящ за ежедневна употреба и много нежно подчертаване на окото. Може да е предпочетен както от много младите девойки, така и от дамите на по-зряла възраст, защото придава семпъл стил и подчертана женственост.

3. За да се избегне резултат тип „падащо око” те съветваме от най-външната мигла на горния клепач да прокараш линия така, че тя неусетно се изкачва нагоре. За идеална прецизност тук ще ти бъде от полза писецът на L’Oreal Super Liner Ultra Precision, с който всяка линия е съвършено права без усилия.

4. За по-плътна линия, с каквато помним филмовите икони Бриджит Бардо и Елизабет Тейлър, очертаваш още една линия над първата в посока към слепоочието. Използваме двойната прецизност на друг продукт от серията на L’Oreal Super Liner – Duo Precision. Поради неговия специфичен писец с едно завъртане на китката може да очертаеш фини или по-плътни линии. Придаваш устойчива дълбочина и красив обем на клепача като повториш до три четвърти от окото с черната линия. В този драматичен вид може да завладееш всяко вечерно събитие, особено в комбинация с червени устни.

5.
И като говорим за вечерни събития, идва моментът на блясъка. Моментът, в който искаш да си в центъра на прожекторите. За тази цел ти идва в помощ въгленово-черната бляскава очна линия L’Oreal Super Liner Carbon Gloss. Погледът ти става изкусително дълбок, а течната очна линия ще ти придаде усещане за жената-вамп. Може да добавиш и сенки по избор, за да получиш визията „опушени очи” или просто да разнесеш част от туша по сгъвката на подвижния клепач с четка или апликатор.

Сигурни сме, че тази топ тенденция няма да те остави безучастна и веднага ще се заловиш да превърнеш играта с черния туш в ежедневна практика. Танцувай с очи, докоснати от фино съвършенство или прелъстителна драматичност.

Препоръчителна цена на продуктите от серията L’Oreal Super Liner: 13.19 лв.
 

More Beauty News