Следва

Владимир Ампов-Графа и малката му сестричка Нора - Нашите вдъхновяващи Пижо и Пенда

Андреа ядоса църквата

Поп-фолк певицата предизвика гнева на църквата, след като в най-новия си клип се появи в ролята на самия Исус...

People of art преди 12 години

Поп-фолк певицата Андреа предизвика гнева на църквата, след като в най-новото й видео, тя си позволи да се появи в ролята на самия Исус.

Обвиненията към звездата, че умишлено унижава вярата с ролята, която има в последния си клип, където досущ като Божия син е разпната невинна на кръста и се въздига на небето, веднага събраха много последователи.

Но това се оказа, че не е всичко! Клипът на певицата провокира още повече негативно отношение със самия си сюжет. Той се оказа напълно инспириран от нашумелия сериал ''Спартак: Богове на арената'' , разказващ за първородните мъки на заловената от лошите светица.



Защитници на перхидролената хубавица също не липсваха в спора.

Те веднага защитиха любимката си, обявяваки я за един от малкото експериментатори в родния шоу бизнес. Уверените в качествата й фенове публично се възхитиха и на новото амплоа на грешница, в което е влязла и с което захвъря за малко садо-мазо имиджа си.

Но въпреки това дори някои от най-страстните почитатели на музата на Кубрат Пулев, се запитаха дали шумотевицата ще си струва последиците, и дали си заслужава всичко това, заради някоя смешна статуетка на годишните награди на Планета ТВ?

И всъщност тези отличия ли са основната причина за умишлената провокация, която прави Андреа с използването на този стар евтин трик по пример на кака й Мадона, за вдигане на малко повече шум?
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра