Следва

Почина журналистът Александър Авджиев

SOUL VALENTINE’S DAY by RUTH

Вълшебен и красив 14-ти февруари ще предложи Sofia Live Club на всички влюбени в музиката, приятната компания и запомнящите се вечери.  

Music преди 12 години

Вълшебен и красив 14-ти февруари ще предложи Sofia Live Club на всички влюбени в музиката, приятната компания и запомнящите се вечери. Точно такава е и самата Рут, която ще представи „химията” между себе си и сцената, с онази непринудена искреност, съпътстваща всяко привличане.

Специални комплименти на присъстващите ще поднесе и добрият, стар познат на всички влюбени и разлюбени – Ballantine’s, който с удоволствие ще може да отпивате, докато екипът на Manicure Impress ви разкрасява с маникюр за "НЕЯ и НЕГО". Събитието ще бъде съпроводено и от една благородна кауза подкрепяна от Рут – I Can Too, за която ще има и специален щанд.

Точно, както в любовта се допълват моментите на балансирано спокойствие и динамична емоционалност, така и музикалните вибрации в Soul Valentine’s Day плавно ще се трансформират от „Whithin Whispers“ в раздвижен фънк с помощта на фронтменът на SouthWick – TromBobby. 

Какво още да желаем? Ако отговорът би бил „нищо друго”, добрата новина е, че и това ще се случи, защото Рут и Боби ще представят още веднъж новия си сингъл – „Нищо друго”. На сцената участие ще вземат и музикантите от Ruth Koleva Live Band - Елена Ангелова (перкусии), Симеон Петрунов (бас), Филип Александров (клавишни), Теодор Иванов (барабани), а DJ Marten ще посрещне публиката с мелодичния си, но неподатлив на „сладникави” влияния стил.

С усмивка, настроение и шотландско питие Soul Valentine’s Day ще започне точно в 21 часа. Билети на предварителна продажба в мрежата на Eventim – 10 лева, а в деня на събитието 12 лева.

 

More Music