Следва

Да или Не, въпреки Светивалентинската закачка с червените аксесоари

Модни приключения на тазгодишните "Грами"

54-те американските награди бяха помрачени от новината за смъртта на Уитни Хюстън, но звездите не пропуснаха да се покажат в целия си блясък..

All fashion преди 12 години

54-ото издание на американските музикални награди бе помрачено от трагичната новина за смъртта на Уитни Хюстън.

Последвалата церемония беше изцяло посветена на отишлата си от този свят легенда, а още в началото на вечерта водещият на шоуто Ел Ел Кул Джей призова всички да се помолят за звездата, която вече е на небето. Докато на видео стените течеше нейно изпълнение на емблематичната песен "I Will Always Love You" от филма "Бодигард", рапърът й изпрати посланието на всички обобщено кратко и ясно в  думите "Whitney, we will always love you!“.

Разбира се, въпреки тъжното начало, и официалната част започна. На нея звездите както винаги се показаха в целия си блясък.

Тазгодишното връчване на наградите "Грами" със сигурност ще остане в паметта на феновете меломани с триумфа на Адел. Гласовитата британка размаза конкуренцията, като спечели грамофончета за три от четирите най-оспорваните категории. Парчето "Rolling In The Deep" стана "Най-добра песен на годината" и "Най-добър запис на годината", а албумът и "21" пък и спечели "Най-добър албум на годината" и "Най-добра поп вокална компилация". Освен всичко това тя получи и приз за "Най-добро поп изпълнение" със "Someone Like You".

След Адел по брой статуетки се наредиха членовете на "Фу Файтърс" с цели пет в рокаджийските категории и още една за най-добро дълго видео. Парчето им "Walk" пък им донесе "Грами" за най-добро рок изпълнение.

Организаторите раздадоха над 75 статуетки, а под прожекторите видяхме още много изпълнители. Кои отличихме ние, вижте в нашата галерия.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.