Следва

Да или Не, въпреки Светивалентинската закачка с червените аксесоари

Модни приключения на тазгодишните "Грами"

54-те американските награди бяха помрачени от новината за смъртта на Уитни Хюстън, но звездите не пропуснаха да се покажат в целия си блясък..

All fashion преди 12 години

54-ото издание на американските музикални награди бе помрачено от трагичната новина за смъртта на Уитни Хюстън.

Последвалата церемония беше изцяло посветена на отишлата си от този свят легенда, а още в началото на вечерта водещият на шоуто Ел Ел Кул Джей призова всички да се помолят за звездата, която вече е на небето. Докато на видео стените течеше нейно изпълнение на емблематичната песен "I Will Always Love You" от филма "Бодигард", рапърът й изпрати посланието на всички обобщено кратко и ясно в  думите "Whitney, we will always love you!“.

Разбира се, въпреки тъжното начало, и официалната част започна. На нея звездите както винаги се показаха в целия си блясък.

Тазгодишното връчване на наградите "Грами" със сигурност ще остане в паметта на феновете меломани с триумфа на Адел. Гласовитата британка размаза конкуренцията, като спечели грамофончета за три от четирите най-оспорваните категории. Парчето "Rolling In The Deep" стана "Най-добра песен на годината" и "Най-добър запис на годината", а албумът и "21" пък и спечели "Най-добър албум на годината" и "Най-добра поп вокална компилация". Освен всичко това тя получи и приз за "Най-добро поп изпълнение" със "Someone Like You".

След Адел по брой статуетки се наредиха членовете на "Фу Файтърс" с цели пет в рокаджийските категории и още една за най-добро дълго видео. Парчето им "Walk" пък им донесе "Грами" за най-добро рок изпълнение.

Организаторите раздадоха над 75 статуетки, а под прожекторите видяхме още много изпълнители. Кои отличихме ние, вижте в нашата галерия.
 

More All fashion