Следва

Пикантна пица

Много хубава точно днес? Става, с вълшебния коктейл за красота

Искам да съм ужасно хубава точно днес? И причините са повече от ясни? Добре, припомням си старото правило, че...

Health преди 12 години

Искам да съм ужасно хубава точно днес? И причините са повече от ясни? Добре, припомням си старото правило, че основните зеленчукови сокове за красотата на кожата са от моркови, краставици и спанак. Но от листата на спанака той трудно се извлича, така че специалистите предлагат в "сока за красота" да се включи вместо спанак корен пащърнак.

Защо? Защото пащърнакът помага при отоци и проблеми с кръвоносните съдове. В него има много калий, витамин Б и етерично масло. Сега пащърнак продават не само на пазара, но и в много супермаркети.

Как?
1 краставица
1 корен пащърнак
2-3 моркови
половин лимон, малко зелена чушка


Първо пускам в сокоизстисквачка краставицата и пащърнака, след това прибавям останалото. Изпивам чаша от този коктейл и съм красива и сияйна.

След празника продължавам с тази проста рецепта и постепенно виждам как кожата, ноктите и косата ми стават по-здрави.

„Обожавам спанак, авокадо и броколи”, казва пък топ моделът Миранда Кер, която е известна със страстта си към здравословните сокове, и именно на зелените течности вероятно дължи красотата и винаги добрата си форма.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.