Следва

Днес си купихме прекрасна рокля на минус 80 процента

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Сега вече може да сме спокойни за безопасния секс на всички модни фенове, защото миналата седмица в Туитър...

All fashion преди 12 години

Безопасна любов с Louis Vuitton

Сега вече може да сме спокойни за безопасния секс на всички модни фенове, защото миналата седмица в Туитър оживя слуха, че Louis Vuitton пуска на пазара своя линия презервативи.

Те ще струват 68 долара парчето, малко множко за латексов аксесоар еднодневка, но пък заклетите модни фурии ще могат да са „в тон” с останалите си аксесоари.

Все пак сме сигурни, че ако случайно чантите на луксозната модна къща слязат от своя пиедестал, ще имат верен последовател сред интимните предпазни атрибути. Само времето ще покаже дали ще се превърнат в нов тренд в секса. И ако да, вече няма да е проява на лош вкус да извадиш презерватива преди увертюрата, а напротив.

Не, обожанието към марките не бива да стига толкова далеч, това вече никак не е секси.

Ники Минаж със зелена перука за списание Paper



Мислехме, че сме видели всички възможни цветове на главата на лудата рапърка, но явно тя измисля все по-кичозни неща, за да остане в устите на хората.

В случая снимките са дело на фотографът Хауърд Хуанг. Ние обаче не можем да спрем да си задаваме въпроса защо трябва на всички снимки тя винаги да е с една педя изкуствени мигли и какво ли още не изкуствено по нея.

Единственото ново, което може да направи е да изглежда естествено поне веднъж.

Големите обувки на Рейчъл МакАдамс



Харесваме Рейчъл Макадамс, както и нейната прекрасна рокля Vivienne Westwood, която показва в Холивуд на премиерата на филма "The Vow" с нейно участие, а костюмите му пък са дело на българката Калина Иванов, но имаме сериозни подозрения, че русокоската носи обувки, които изобщо не са й по размер. Тези чудни Christian Louboutin всъщност са виновникът за модното престъпление, което открихме в големите обувки.

Предполагаме, че тя ги е взела назаем за събитието, може би от Блейк Лайвли, но... Хайде, Рейчъл! Стига! Със сигурност можеш да си купиш чифт Louboutin и ти.

Мадона на Супербоул



Мадона винаги е била фитнес маниачка, но с годините това явно се е задълбочило. Няма спор - ръцете й са стегнати и мускулести, коремът плосък, бедрата и седалищните й мускули също са в завидна форма, но не е ли някак прекалено.

Не харесахме това, че изглеждаше като по-силната ни половинка, когато се появи миналата седмица между двете полувремена на финала на Супербоул.

Признаваме, че участието й беше впечатляващо, но си мислим, че малко е си позагубила женствеността.
 
Румънски модел с 50-см талия става сензация



Всички знаем, че красотата е хармония и затова всяко отклонение от нея ни се струва доста нелицеприятно. В случая говорим за румънката Йоана Спангенберг, която придоби световна популярност, благодарение на YouTube, със своята 50-сантиметрова талия.

Въпреки високия си ръст моделката тежи по-малко от 40 кг и всеки би си помислил, че е анорексичка. Но тя напълно отрича и дори споделя, че яде какви ли не калорични храни по няколко пъти на ден с цел напълняване.

Ние се чудим за завиждане ли е или обратното, но си напомянме, че явно 30-годишната Йоана е здрава, макар и видът й да отблъсква с несъразмерност. Грозно е просто!
 

More All fashion