Следва

Испанско съвременно изкуство в София

Пийт Дохърти внезапно стана баща

Скандалният музикант е станал тайно баща на вече седемседмично бебе..

 

People of art преди 12 години

Пийт Дохърти внезапно се оказа баща на седемседмично бебче с името Ейслин.

Шокиращата новина беше разкрита от южно африканския модел и майка на новороденото - Линди Хингстън. Нейното име е спрягано с това на рок звездата и преди. 

Двамата са подозирани в романтична връзка още през далечната 2007 г., когато репортери набеждават манекенката за „причината“, която е разделила Дохърти и Кейт Мос. Тогава тези слухове обаче са категорично отречени и дори последвани от успешно съдебно дело срещу медията, съобщила информацията - News Of The World.
 




В интервю за южноафриканския „Sunday Times“ публикувано преди дни, самата Хингстън разкрива новината за това кой е баща на детето й. Тя споделя още, че е съобщила на Пийт за бременността още миналото лято, като му е написала писмо до затвора, в който излежавал присъдата си за притежание на кокаин.





След като това интервю разкри дългопазената тайна на манекенката, Дохърти също даде воля на емоциите. Той не скри радостта си от това, че е станал за втори път татко и публично съжали за факта, че не може да види малкото си бебче веднага.

Причината била, че в момента той е пуснат под гаранция и властите не му позволява да пътува извън страната.

Младата майка отказа да издаде повече подробности около връзката между двамата и общото им дете.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра