Следва

Директно от Ню Йорк: Пълната колекция на Derek Lam есен 2012/13

Palmers за Св. Валентин. Кой си взе най-романтичното бельо от играта ни във Facebook

Приключи издирването на най-големия филмов романтик...

All fashion преди 12 години

Приключи издирването на най-големия филмов романтик.

За това че е накарала 81 от нейните приятели да харесат нашия любим кадър от филма „A Walk to Remember“ и посланието, което носи "You have to promise you won't fall in love with me"  с това наше призвание и награда, разбира се, удостоихме Десислава Маджунова.

Тя получава фино дантелено червено бельо от серията Be my Valentine на световния гигант Palmers, за което много й завиждаме.

"Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени", надяваме се Деси да не забравя това и да внимава пред кого показва тази прелест.

Пожелаваме на нея и на всичките ни читатели участвали в играта, да продължават да бъдат толкова романтични. Несъмнено на вашите половинки им е ужасно приятно да ви имат до себе си.

А вие сте щастливци, защото все още не сте спрели да вярвате в силата, която има любовта!

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.