Следва

Дигитална джунгла от Ямайка

Николета бясна! Бойкотира светско издание

Николета Божинова побесня от анонс на светско списание 

 

People of art преди 12 години

Николета Божинова долетя чак от Италия, за да присъства на голямо светско парти по случай пилотния брой на новото списание Lovestyle.
 


 
Бъдещата майка е корица на първия броя заедно със съпруга си – Валери, а това са първите им официални кадри в ролята на бъдещи родители. Двамата са снимани, докато все още живееха в Португалия, само дни преди да избухне скандалът около футболиста и неговия отбор Спортинг и те да се преместят в италианския град Лече. 
 


 

Още с пристигането си в България Ни Ло успя да захрани жълтата преса с чисто нови заглавия. Дали, за да направи реклама на новото издание LOVEstyle и броя с нея или пък наистина възмутена от случилото се, Лозанова предизвика истиснки бум със статуса, който пусна в личния си Фейсбук профил.

Тя била провокирана от заглавие в списанието "Блясък", гласящо "Виж бебето на Николета и Валери". Подвеждащият анонс изкарал бъдещото мамче от равновесие и тя мигновено скочи срещу издателите и решението им да продадат новия си брой на нейн гръб. 


 


Според Николета това заглавие заблуждава аудиторията и се гаври с неродената ѝ рожба, защото в прав текст казва, че бебето е вече родено и даже биха могли да се видят негови снимки – информация, която не отговаря на истината, защото съпругата на Божинов трябва да роди след два месеца.
 

"Скъпи приятели, призовавам ви да оцените стойностната журналистика. Вие имате правото да знаете истината от първо лице. Обръщам се към вас, провокирана от факта, че списание "Блясък” се опитва да продаде броя си, заблуждавайки ви и подвеждайки ви, че "ще видите нероденото ми дете” – това е нелепо, гавра, с която се цели да се постигне висок тираж, а в него няма нито да видите, нито да прочетете достоверна информация.

Да те имат право да слагат на кориците си, когото пожелаят, но и вие имате право да знаете истината.

Цялата истина, относно бременността ми можете да прочетете в интервю за сп. LOVEstyle, където има ексклузивна фотосесия от Лисабон, с актуални снимки, за разлика от архивния фотос на "Блясък”, което отново доказва, че истината е в LOVEstyle." - бяха точните думи на Николета
 

 
 

В отговор на нелоялната конкуренция главният редактор на новото списание Антон Стефанов също направи изявление.

"Истина е, че броят на "Блясък" е удар под кръста за стартиращото ново седмично лайфстайл списание LOVEstyle, което също излиза на 14 февруари. На корицата на първия брой на изданието е кадър от романтична фотосесия на Николета и Валери в Португалия, която е предварително планирана и дълго рекламирана. Жалките конкуренти ще се опитат да объркат нашите читатели, но Lovestyle e уникално издание"

 

 

 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра