Следва

Разкошен трик със сенките под очите от Marc Jacobs есен-зима 2012/13

Ново в несесера: Формула за красота след 55. Galenic “Milaya” съживява младостта

Колко много ни се иска времето да е спряло, да запазим красотата си такава, каквато е на 20. Да виждаме в...

Hair преди 12 години

Колко много ни се иска времето да е спряло, да запазим красотата си такава, каквато е на 20. Да виждаме в огледалото само свежа кожа, която сияе. Да знаем, че бръчките са просто един мираж, който се случва на другите, но не и на нас. Но защо това да са само мечти, след като живеем във века на технологиите? Чисто новата уникална серия на френската козметика Galenic, може да направи всичко това възможно.

Все пак осъзнаваме, че ако си на 20, грижата за кожата не е толкова значима, но когато си над 50 вече имаш нужда от сериозна подкрепа срещу фините линии. Новата гама анти-ейдж продукти “Milaya” с екстракт от моринга съживява, хидратира, подхранва и разкрасява кожата след 55 години.

Жената на тази възраст често е подложена на хормонален дисбаланс, а от всичко друго кожата също страда от тези промени. Лаборатории Galénic са разработили единствен тотален екстракт от плода на дървото Moringa, за да въздействат на пагубните ефекти върху кожата на ниво епидермис в следствие на менопаузата.

Серията продукти включва ревитализиращ елексир, който изглажда кожата и изсветлява тена, околоочен крем за най-нежната зона, както и цялостна анти-ейдж грижа – крем за успокояване и защита на кожата.

Така поне ще знаем, че решение на трудния казус за справяне със следите на времето има. Вече дори жените над определена възраст могат с гордост да заявят, че младият дух в тях е изписан на лицата им.


 

More Hair