Следва

15 февруари, сряда

Назаем взехме от Хайди Клум: Личният й треньор Дейвид Кирш

Но заради максимално бързите резултати, които постига с тялото й, най-вярна през годините може би му остава...

Health преди 12 години

Фитнес гуруто Дейвид Кирш е любимец на много холивудски познайници.

Но заради максимално бързите резултати, които постига с тялото й, най-вярна през годините може би му остава Хайди Клум. И как да не е, след като помним перфектните й мерки само 1-2 месеца след ражданията и на четирите й деца.

Тренировките Дейвид Кирш обикновено провежда в малко си частно студио. Там той и помощниците му са се опитали да създадат интимна и уютна обстановка, въпреки наличието на няколкото фитнес уреда и персийския килим за упражнения.

Започвайки деня си там, всеки от клиентите им е настойчиво помолен да замени огромната си чаша сутрешно кафе с протеинов шейк, след което стартират и с две-три минутното загряване.

След това се започва: скачане, търкаляне, повдигане, клякане и пресоване и всичко което може да се направи в това малко, но напълно достатъчно пространство, без да се използват кой знае какви помощни средства. Това всъщност е и тайната на Дейвид за успех! Инструкторът смята за най-важни именно тези прости упражнения, които активират основните мускулни групи.

45 минути след началото идва и краят на тази кардио тренировката. Повечето хора, определено не изглеждат щастливи, след като направят целия този комплекс от упражнения. Самата Хайди дори споделя в едно от интервютата си: "Упражненията наистина ми идваха в повече. Искаше ми се някой да ги прави вместо мен и бях готова да му платя за това.“

Болката, след натоварването на цялото тяло и това че усещаш всичките си мускули, за които дори и не си предполагал, че имаш, най-вероятно е първото нещо нещо, което ще те замисли за това дали да не се откажеш. Според гуруто обаче, много бързо след болката от тази проста, но солидна тренировка, идва и удоволствието от резултатите, които скоро стават и видими.

Всъщност това е и нещото, което кара звездите отново и отново да се връщат при него. Въпреки сериозната мускулна треска, повечето от тях са готови още на следващия ден да се върнат там и как не, след като всичко това има резултат.

Едва ли иначе ще има друга причина две седмици тренировки под ръководството на Дейвид Кирш да струва $10 000. Естествено всичко това няма как да се размине и без хранителен режим.

Еднa от най-известните диети за вталяване на фитнес гуруто е наречена ABCDEF - по първите букви на продуктите, които се избягват две седмици. A - за Alcohol (алкохол), В - за Bread (хляб), C - за Carbs (въглехидрати), D - за Dairy (млечни продукти), E - за Extra Sweets (сладкиши), F - за Fruit и Fat (плодове и мазнини).

От всички напитки са разрешени само чаят и водата. Не се разрешават също зеленчуците, които съдържат въглехидрати, например морковите.

Според Кирш средно за 14 дни с този режим и фитнес програмата, за която ви разказахме се свалят средно 5 кг.



Патешко ходене за секси задни части:

1. Разкрачи краката си на широчината на раменете и насочи стъпалата си настрани. След това приклекни така, че бедрата ти да са успоредни на пода. Дръж корема си стегнат, дай дупето назад и сложи ръцете си зад главата.

2. В същата позиция направи крачка напред, първо с десния, после с левия крак, като водеща трябва да е петата. Това се брои за едно повторение. Направи го 4 пъти, с по половин минута почивка между всяко.
 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.