Следва

Да или не: зимната колекция на Victoria Beckham на седмицата на модата в Ню Йорк

Б като Библия, Б като Блог

Отстрани нещата винаги изглежда по-различно, ДА! Често осъзнаваш, че са по-красив. Особено ако ги наблюдаваш...

All fashion преди 12 години

Отстрани всичко е още по-прекрасно!

Отстрани нещата винаги изглеждат по-различно, ДА! Често осъзнаваш, че са по-красиви. Особено ако ги наблюдаваш от първи или втори ред на поредното fаshion show, знаем го, защото го изпитваме всеки нов сезон.

Впечатляващо е как колекцията на BCBG Max Azria, с прекрасните кафтани, фиксирани с колан и изумителните цветове, есен-зима 2012/13, изглежда дори по-добра от този ъгъл на снимане. Като откраднат миг, съвсем случаен, като първият моден спомен на една девойка, като влюбване на мъж от разстояние... Разкошни кадри от седмицата на модата в Ню Йорк.

От eatsleepwear.com

Безкрайно дълги крака



Бяхме забравили, признаваме си, колко е красиво да си с ботуш до над коляното, особено, ако го носиш както му отива. Въпреки че предпочитаме ботите до глезена, заради по-практичната им стойност (можем да ги носим почти всеки сезон) този монумент на зимна красота ни накара да се замислим за чифт безкрайно дълги ботуши с връзки, разбира се, от разпродажба, които да държим за следващата зима.

А ако ти трябват идеи как да ги носиш, виж тук>>

От Hel-Looks

 Елегантността на монохромните неща



Сама един цвят в две тоналности! Гениална простота, върху която можеш да надграждаш с фини и дълги бижута, лек и почти невидим грим, коса, освободена от задръжки - чиста и прекрасна, и един чифт високи обувки на ток, в най-нежния цвят - nude.

studdedhearts

Bluеberry an Violet Spring





Сякаш току-що сме изяли тайно боровинките за бабиното сладко. Фантазията е споходила гримьорския екип на ревюто на Prabal Guring пролет 2012 и се постига само с два цвята молив за устни - розово-виолетов и тъмносин.

Задължително ще пробваме тази красота щом облечем и първата рокля с принт на едри цветя.

От a piece of toast

We love Destroyed Jeans



Нека унищожаването на денима започне сега! Защото гръндж елементът е страхотен и притежава свободата да се носи с абсолютно всичко в твоя гардероб.

Направи си ги сама от стар чифт, с макетно или бръснарско ножче, което прокарваш по линията на нишките.

От afterdrk.freshnet.se

Първи признаци на пролетта





Влиянието на чифт изумително красиви сандали с цветен, искрящ дори лак върху настроението ни е по-силно и от черен шоколад за следобедна закуска. Зареждаме се с огромна доза пролетно-лятна енергия с най-горещите цветове при ноктите, които ще ти покажем в следващ материал, и чифт прелестни Carvela от Asos за 79 ерво.

Благодарим ти the cherry blossom girl
 

More All fashion