Следва

22 модела за успех от 22 успели българи

Благой Георгиев се жени за Христина под опеката на чеченския лидер

Чеченският лидер и любимец на Путин Рамзан Кадиров ще кумува на Благой Георгиев

People of art преди 12 години

Най-накрая Благой Георгиев се реши да мине под венчило с майката на малката си дъщеричка Йоанна - Христина. Според близки на младата двойка, тя е казала заветното “Да” по време на Коледните празници.
 



Двамата били решили да сключат брак до края на годината и вече дори се знаело, че кум ще им е самият чеченски президент и собственик на клубния отбор Терек - Рамзан Кадиров.
 

Благо, известен повече като Джизъса заради религиозните си татуировки минава за един от фаворитите на боса. Държавният глава на Чечня непрестанно го затрупва със скъпи подаръци. В гаража на българина вече има "Тойота Ланд Крузър" и "Хамър", без да се брои швейцарският часовник за 100 хиляди евро дар от благодетеля.
 

В Грозни вече гадаят какъв ще бъде щедрият сватбен дар на Кадиров за младоженците. Имайки предвид това не е изключено сватбата на Благой и Христина да се превърне в едно от най-грандиозното събитие на годината.
 

У нас Благо се прочу и с любовните си завоевания, сред които е фолк певицата Лияна, заради която Христина бе в немилост известно време.
 


 

След като той заряза Хриси, докато тя бе бременна с неговото дете, за да се втурне в обятията на попфолк звездата, малко преди да изтече 2010-та, стори същото, но в обратен ред.
 

Заради детето или в името на бурната им любов, пламнала преди много години, бившата гимнастичка реши да прости греха на футболиста и отново се върна при него. В знак на разкаяние ходещата икона Благой изрисува имената на двете жени, при които се завърна. Нежен татус по продължението на кутрето на лявата ръка с името на любимата и името на малката Йоанна изписано на прасеца му.
 

Явно множеството от изпитания и перипетии са замислили Благо и на тази Коледа той най-накрая си е дал сметка, че е време официално да скрепят любовта и предаността с половинката си.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра