Следва

Есен в Ню Йорк. Най-новите колекции от седмицата на модата есен-зима 2012/13

Клонинги на Ники Минаж "атакуват" Ню Йорк

Цветни отблясъци по Ню Йоркските улици, които ни напомниха за Ники Минаж...

All fashion преди 12 години

Ники Минаж е пословична със своята екстравагантност и с колоритните решения, които взима относно прическите, грима и  тоалетите си.
 

Налудничевите визии на миньончето от Тринидат и Тобаго почти винаги са цветни като дъгата, но самата тя твърди, че това е начин да изрази себе си. И ние и вярваме... Защото отдавна сме се убедили в смелостта на Ники да носи каквото и както си поиска, независимо дали множеството цветове са в конфликт по между си или с цвета на поредната й налудничева перука.
 

Тя си е такава! Обича да провокира с ексцентричността си, която според нея е вдъхновена не от кой да е, а от самата Мардж Симпсън - съпругата на популярния анимационен герой Хоумър Симпсън.
 


По-интересното е, че хората я харесват точно такава, каквато е. Може би, защото е ключът на много от тях към по-екстравагантна визия и супер пъстри и наситено флуоресцентни дрехи.
 

Вижте цветните отблясъци по Ню Йоркските улици, които по една или друга причина ни напомниха за самата Ники и за смелостта, която дава на хората, да изразят себе си...

More All fashion