Следва

Маями при минус 10

Калин Врачански ще огрее в Холивуд

Актьорът ще представи страната ни на култовия кино форум FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS на 25 февруари...

People of art преди 12 години

Калин Врачански и режисьорът Виктор Чучков ще представят страната ни на култовия кино форум FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS на 25 февруари.
 

 

Двамата пристигнат в Лос Анджелис само ден преди да бъдат раздадени наградите "Оскар" по покана на един от основните спонсори на събитието – JAMESON IRISH WHISKEY.
 

Те ще облекат смокингите си, за да отидат на плажа на Санта Моника и да се смесят със световни знаменитости от ранга на Кийра Найтли, Робърт де Ниро, Кевин Спейси и др. 27-мата годишна церемония ще бъде водена от нашумелият комик Сет Роуджън.
 

“Въпреки отсъствието на български филм в програмата на церемонията, участието на представители на родната филмова индустрия е от огромно значение за страната ни. Вярваме, че присъствието на наши посланици е една прекрасна възможност да популяризираме усилията на българските кино творци. Спряхме се на Калин и Виктор, защото според нас те олицетворяват именно този непримирим, млад дух на родното кино, което оцелява и се развива в положителна посока независимо от огромните трудности, пред които е изправено.” – споделя Елена Илиева, бранд мениджър на JAMESON IRISH WHISKEY за България.
 

 

В рамките на спонсорството, на церемонията, един от номинираните филми ще получи и голямата награда в размер на 40,000 eвро, които отиват изцяло за маркетинг и дистрибуция на победителя в тази категория.
 

Призът има за цел да допринесе за достигането на лентата до по-широка публика и въплъщава традиционно силната връзка на марката и световното кино.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра