Следва

Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Когато нещо е толкова красиво, не ти трябват думи да го опишеш, а само очи, за да го гледаш. И ако е вярно, че...

All fashion преди 12 години


Няма дим без огън или Ванеса Джоб от Пиер Суботник за пролетното издание на Factice Magazine 2012



Когато нещо е толкова красиво, не ти трябват думи да го опишеш, а само очи, за да го гледаш.

И ако е вярно, че хубостта е лековита, то тази напълнена със страст и смисъл фотографска сесия ще бъде нашата панацея срещу лоши мисли през цялата предстояща седмица.

Кадрите на Суботник с великолепния модел Ванеса Джоб, която е истински хамелеон, се наричат Red Variations и преобразява имиджа на червената коса, луничките и порцелановата кожа като им придава такъв сексапил, че могат да запалят огън.

Невероятни кадри, чудесна работа и на стилиста Уарда Ноуфаис.







Алекса Чънг става посланик на стила, официално



Младата модна сензация Алекса Чънг бе почетена от Британския моден съвет с титлата „Млад посланик на стила”. Тя вече е горд носител на два приза за стил от Британските модни награди.

Въпреки че основната й дейност е като модел и телевизионна водеща, тя е позната по цял свят със забележителното си чувство за стил и представлява лондонската мода достойно.

Ние се радваме, че Алекса е муза на не един или двама дизайнери, а прелестната рокля, с която се появи на Британсите модни награди е на Кристофър Кейн за пролет-лято 2012, защото по този начин модата се прави за млади и красиви хора, а не е просто едно елитарно изкуство.

Подкрепяме гилдията на британските моделиери за тази оказана чест и продължаваме да следим изявите на младата стрийт стайл икона.

Адел на корицата на британския Vogue



Харесахме фотосесията на Адел не просто защото сме й фенове, но и защото успя да покаже на хора като Карл Лагерфелд, че красотата не зависи от килограмите.

Като истинска филмова звезда бе стилизирана от Джаки Кастели, а високия професионализъм на фотографа Мерт Алас личи във всеки кадър.



В сесията са използвани модели от пролетната колекция на Oscar de la Renta, които придават на Адел вид на излязла от приказките красавица. Няма как да не се възхитим не само на мощния й характерен глас, но и на пленително женствените й форми.

Едно живо доказателство, че не само кльощавите модели могат да са еталон на младото поколение.

Рекламният клип на новия модел чанта от Chanel “Boy"



Хареса ни този мини филм, в който Карл Лагерфелд е замислил да ни пренесе в така популярните напоследък 20-те години на XX век.

В него най-новата муза на дизайнера, моделът Алис Делал позира напълно мълчаливо под акомпанимента на приглушени светлини и драматично пиано.

Привлече ни визията й на пренаситена от живота буржоазка, която намира утеха единствено в луксозните си вещи, сред които е и новият модел чанта на лейбъла, а именно „Boy”.

Много класа, много шик, и въпреки че преди време не одобрихме избора на Карл за лице на линията, след това великолепно изпълнено видео сме категорични, че Алис е перфектна в ролята си. Определено във видеото плюс е и режисьорската работа на Карл, особено много ни хареса сцената със скъсания чорап на Делал, свила се върху дивана - много секс и мистерия има в този 2-секунден отрязък, браво!

Колекцията на Levi's есен-зима 2012/13 с първото им модно шоу



Трудно ни е да повярваме, че един лейбъл, който е строго специализиран в производството на деним от най-високо качетсво, би направил толкова добра колекция за моден подиум, предвид това, че продуктът му и без друго се продава удивително добре. Но ето, че от Levi's са си направили труда, а резултатът е прекрасен.

Виж цялата колекция на марката и защо така се прехласнахме по нея>>

 

More All fashion