Следва

Кристален бас айсберг разбива стереотипи

Иван срещу Вихра. Войната тепърва започва!

Ядосан от поведението на екс-съпругата си Вихра, Иван даде емоционално интервю в предаването „Каробовски: Директно“...

People of art преди 12 години

След като през последните месеци раздялата на Тв водещата Вихра Петрова и продуцентът Иван Христов стана публично достояние и бе широко отразена в медиите, благодарение най-вече на нейните откровения и коментари в различни интервюта, дойде ред и на опосумът да представи своята версия по темата. Иван направи потресаващи разкрития в събота в предаването „Директно с Карбовски“ по "Нова", признавайки, че почти бившата му жена Вихра е водила двойствен живот в началото и в края на връзката им.





Според него, Вихра "изстрелва лъжа след лъжа и живее в два свята". Единият, по думите му, е медиен - интернетски, вестникарски, жълт, а другият - реалният свят. Освен това, не той, а "майката на детето му", както нарича бившата си съпруга, е тази, която е изневерявала, като дори на два пъти "напълно съзнателно е унищожила чужд брак".

Както е известно, според думите на Вихра пък, причината за развода им с Иван е връзката му с лицето на рубриката "Най-добрата майка" в неделния ТВ блок "Станция Нова" - Ирина Сарачинова.
 

Иван и Ирина признаха миналия август в интервю, че са заедно от 5 месеца и живеят под наем в Драгалевци. Тогава те споделиха, че веднага след като са осъзнали какво се случва между тях, са казали на близките си, за да не ги лъжат.
 




"Вихра се държи изключително арогантно, гнусно, лъжливо и прави много отчайващо зли неща. Тя дълбоко в себе си е един изключително нечестен и лицемерен човек. Всяка една дума, която тя казва, е лъжа…

Живяхме заедно 8 години. През последните 4-5 от тях спряхме да се обичаме. Едва сега разбирам, че в първото лято на нашата любов тя все още е тъкала на два стана - при мен и при уж бившия си любовник Милан Кузов . Нашите интереси винаги са били различни - с нея се чувствах като Джим Кери в "Шоуто на Труман".

Какво да правя, че само 8 месеца след като подписахме, срещнах жената, която в момента е най-важната в живота ми. Никога не съм вярвал, че ще усетя тази пълнота, която изпитвам в момента, и която никога не съм изпитвал, живеейки с Вихра. Не съм близвал капка алкохол от 7 месеца. Живея нов живот. А за жената, която ми даде това, казват, че ми е любовница и че е разбивачка на семейства..."

Според него любовница не трябва да бъде наричана Ирина, а Вихра, която той свърза официално с името Милан Кузов. Режисьорът, който се ползва с безспорен авторитет в телевизионните среди и има пръст в израстването на Вихра като име в телевизията, не само я лансирал в ТВ средите, а споделял с нея и едно легло.





Милан, който се славел със „стиснатостта” си провокирал Иван да вземе решението да изплаща месечна издръжка на малката Ава в рамките само на 270 лв: "Не желая да купувам нови дрехи на Милан Кузов. Не искам да плащам дрехите на любовника на жена ми." - каза Иван като заяви, че не тези пари ще го направят пълноценен баща.

Той искал да прекарва максимално много време с детето си, но в петък, когато стартира бракоразводното им дело с Вихра, тя пледирала Иван да не вижда никога детето им без нейно присъствие. Това тя го правела с желанието Ирина Сарачинова да не се среща с малката Ава, която месеци наред била системно настройвана срещу баща си и чийто живот се е превърнал в ад - отново по думите на водещият.

“Не обичам Вихра и не искам повече да имам нищо общо с нея. Наранена от това, тя иска да ме накаже и го прави, като ме лишава отдетето ми. По-лошото е, че така наказва два пъти повече Ава, като я лишава от мен. Озверяла в злобата си, за да ме нарани мене, смазва психиката на детето”, каза още огорчения баща.

Очаква се до месец съдът да вземе решение за развода. Дотогава магистратите са определили привременни мерки как Ава да се вижда с баща си. Това ще става във всеки първи и трети уикенд на месеца.

"За мен се оказа вярна старата максима, че разбираш с какъв човек си бил, когато тръгнеш да се развеждаш. Сто пъти да мина през тоя ад, сто пъти бих повторил избора си да я напусна. Въпреки усилията й аз ще остана пълноценен баща на Ава, какъвто винаги съм бил.

Много скоро фалшивата външност на Вихра ще стане на пух и прах и наяве ще излезе истинската й същност. Искам да я предупредя, че децата безпогрешно се ориентират кое е истинско и кое - фалшиво.
” – сподели Иван.
 

Истината е, че след тези откровения на ТВ водещ и продуцент, много от хората заеха неговата позиция в спора между него и екс-половинката му.
 


Освен това, Вихра насъбра и много негативи от недоволните фенове на предаването „Споделено с…”, след като измести Камелия от стола. Хората искат певицата отново да се върне в ефир и все още не могат да преглътнат  новата водеща.
 

“На Вихра й липсва чувството за хумор на Камелия, коментират от екипа на шоуто. Много е мудна, направо скучна. Нищо чудно рейтингът на “Споделено с Вихра” бързо да се срине...”, предричат телевизионерите.
 

Според някои съжалението, което търси в очите на хората и начините, които използва, за да настрои всички против Иван дори и в предаването, работят само срещу нея. С демонстративното "захвърляне" на миналото, събличайки сватбената си рокля в ефир, тя тотално е надминала прага на поносимост на много от зрителите.
 


Появиха се коментари във форумите, които директно атакуваха бившата "съпруга" със собствените й "камъни":  "И защо ли Вихра си мисли, че е добра майка?! Че тя във всяко предаване се хвалеше, че освен препечени филийки друго не умее да готви.Нямала достатъчно средства да отглежда дъщеря си? Ами нека детето остане при баща си, защо винаги си счита, че детето трябва да върви след майката?"
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра