Следва

Стани Нострадамус с View Sofia

Новите подаръци на принца

Да си принц на голямо кралство, хич не е лошо. Не само, че живееш в лукс без да работиш усърдно, но и...

Галерии преди 16 години

Да си принц на голямо кралство, хич не е лошо. Не само, че живееш в лукс без да работиш усърдно, но и всички те почитат, като крал, независимо кога ще успееш да заемеш трона.

Да си втора съпруга на принца пък е най-хубавото нещо, което би могло да ти се случи. Цялата почит, която отдават на мъжа ти е и за теб, а ти пак не правиш нищо.

Пример за такава прекрасна съдба са британският престолонаследник принц Чарлс<@SITE_URLstrong> и съпругата му (след сума житейски перипетии) - Камила<@SITE_URLstrong>.

Заради това, че са „родени под щастлива звезда”, през изминалата 2007 година, двойката е събрала над 274 подаръка, получени по време на официалните им визити в чужбина.

Кой от кой по-хубав.

След обиколката из Персийския залив, Чарлс си тръгнал с арабски жребец и инкрустиран церемониален ятаган, а Камила – с три гривни, колие, брошка, сребърна кутия за бижута, инкрустирана с перли, мюсюлмански воали и 4 парфюма.

От света на най-скъпите земни блага, двойката получила още килими, 68 книги и три бастуна!!!

Америка обаче далеч не е била толкова щедра с подаръците си към семейството. Едва две бейзболни шапки, бейзболна топка с автограф и кленов сироп са единствените дарове, за спомен от Съединените щати през 2007 година.<@SITE_URLp>


<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Галерии