Следва

JUNGLE BROTHERS за пръв път в България

Деян и Радина лудо влюбени и с мисли за деца

Радина Кърджилова и Деян Донков искат да остареят заедно...

People of art преди 12 години

Радина Кърджилова и Деян Донков разказват любовната си история пред сп. LОVEstyle. Те са на корицата на новото издания със снимки от уникална фотосесия.
 

В първото си съвместно интервю, актьорите разкриват кога е пламнала любовта им, защо са се влюбили един в друг и кога са разбрали, че ще прекарат остатъка от живота си заедно.
 

„Имаше някакво притеснение в началото. После известни затруднения и сега сме неразделни”, разказва Радина. Тя признава, че всичко я е спечелило в Деян, а той харесва задника й и топлите й кафяви очи. Актьорът признава, че се влюбва в половинката си отново и отново, а тя пък, че той й липсва постоянно и първата й работа като отиде на репетиция е да му напише: „Обичам те!”.

Актуалната двойка не крие, че се ревнува, но не обича караниците. И вече са разбрали, че искат да прекарат остатъка от живота си заедно.

 


„Говорили сме си за сватба. Усещам, че Радина е жената на живота ми, а децата биха били продължение на нашата връзка”, категоричен е Деян Донков.
 

Той отрича слуховете, че майката на сина му - актрисата Анастасия Ингилизова не му разрешава да вижда Деян-младши заради връзката с Радина. „Дори си правихме планове за лятото и може би ще ходим на море всички заедно”, разкрива сексимволът на Народния театър. Двамата си мечтаят за къща в планината или каравана на морето, а скоро зрителите могат да ги видят и във филм като двойка.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра