Следва

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Ден четвърти

Най-после! Поглед към цялата колекция на Marni за H&M

Колекцията ще е в магазините през март! Ние лично нямаме търпение...

All fashion преди 12 години

Ето я! Цялата колекция на новата дизайнерска колаборация между H&M и Marni!

След невероятния успех на марката, след работата с Версаче, всички очаквахме с нетърпение следващата им стъпка. Но те не направиха стъпка, а направо скочиха напред с тази богатата колекция на Marni за H&M.
 


 


Сладка е, пъстра е, а освен това е Marni във всяко едно отношение. И какво по-хубаво от това, след като дрехите са изцяло в духа на марката, но на цени достъпни като за H&M.
 

В женската линия са смесени принтове тип "колаж”, флорални мотиви и много инспирирани от Африка елементи, които подчертават екзотиката на колекцията.
 

В мъжката линия липсват тези елементи и въпреки че дрехите там са доста по-изчистени, те ни харесват точно заради семплия класически мъжки силует, който имат.
 


Няма как да не обърнем и специално внимание на еклектичните аксесоари на Консуело Кастилиони. Това все пак е и запазената марка на дизайнерката. Колиета, гривни и обеци от пластмаса в живи летни цветове - за направата, на които тя използвала рециклирани материали.
 

Страхотно! Даже повече от страхотно е, че колекцията е представена от прекрасната Аюмелин, защото тя напълно се слива с духа и емоциите на дрехите. И така посланието на дизайнерката е станало наистина доловимо.
 

Колекцията ще е в магазините през март! Ние лично нямаме търпение...

 

 

More All fashion