Следва

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/2013. Ден четвърти

Най-после! Поглед към цялата колекция на Marni за H&M

Колекцията ще е в магазините през март! Ние лично нямаме търпение...

All fashion преди 12 години

Ето я! Цялата колекция на новата дизайнерска колаборация между H&M и Marni!

След невероятния успех на марката, след работата с Версаче, всички очаквахме с нетърпение следващата им стъпка. Но те не направиха стъпка, а направо скочиха напред с тази богатата колекция на Marni за H&M.
 


 


Сладка е, пъстра е, а освен това е Marni във всяко едно отношение. И какво по-хубаво от това, след като дрехите са изцяло в духа на марката, но на цени достъпни като за H&M.
 

В женската линия са смесени принтове тип "колаж”, флорални мотиви и много инспирирани от Африка елементи, които подчертават екзотиката на колекцията.
 

В мъжката линия липсват тези елементи и въпреки че дрехите там са доста по-изчистени, те ни харесват точно заради семплия класически мъжки силует, който имат.
 


Няма как да не обърнем и специално внимание на еклектичните аксесоари на Консуело Кастилиони. Това все пак е и запазената марка на дизайнерката. Колиета, гривни и обеци от пластмаса в живи летни цветове - за направата, на които тя използвала рециклирани материали.
 

Страхотно! Даже повече от страхотно е, че колекцията е представена от прекрасната Аюмелин, защото тя напълно се слива с духа и емоциите на дрехите. И така посланието на дизайнерката е станало наистина доловимо.
 

Колекцията ще е в магазините през март! Ние лично нямаме търпение...

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.