Следва

Поклон пред великия талант на Георги Черкелов!

Кои са българските Ал и Пеги Бънди? Дай твоето предположение

Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев са съседското семейство в българските "Женени с деца"...

People of art преди 12 години

Българската адаптация на "Женени с деца" (Married with Children), ще започне излъчване в родния ефир през март, съобщи изпълнителният директор на Нова тв Светлана Василева.
 


Хитовият за няколко поколения ситком се реализира от Нико Тупарев и продуцентската му къща, но все още никой не издава кои ще са актьорите, които ще се превъплатят в Ал Бънди, съпругата му Пеги и техните две деца – изкуствената и глупава Кели и егоцентричният Бъд.

За това ние решихме да предположим кои ще са най-подходящите актьори за българските Ал и Пеги Бънди? Оставямеме на вас да ни допълните или да изберете от тези лица някой, който най-добре би се вписвал в концепцията на ситкома.

За сега продуцентите разкриват само имената на Алекс Сърчаджиева и Любомир Ковачев. Те ще влязат в ролите на българските Марси и Стийв Д’арси – съседското семейство в „Женени с деца”.



Представяме ти семейство Николови. Тя – Дора Николова – младоженка, влюбена в съпруга си, кариеристка, феминистка, директор на банков клон, със строг и консервативен вид, зад които обаче се крие първичност и известна доза разкрепостеност.

Той – Мишо Николов – 30-годишен хубавец, класически пример за мъж под чехъл, отказал се напълно от обичайните мъжки занимания заради жена си, работи в същата банка, но с доста по-скромна от нейната банкова сметка...

Двамата обаче вярват в съвместното щастие, в семейната хармония, в романтиката на брака...

Нея зрителите познават от популярните пиеси „Ножица – Трепач”, „Чайка”, „Процесът срещу Дон Жуан”, а за ролята си във филма „Шивачки” е номинирана за награда за главна женска роля. Наскоро тя влезе и в амплоато на водеща в романтичното риалити на Нова ТВ „Фермер търси жена”. Него са свикнали да възприемат като Кристиан Сартори от сериала на Нова ТВ „Забранена любов”, печели награда в КАН за главна мъжка роля в късометражния „Военен ботуш”, участваше в „Байландо – сцена на мечтите”, а съвсем скоро ще се изяви и в романтичната комедия „Чужденецът”.

Сега и на двамата им предстои коренно различно предизвикателство, а именно – да се превъплътят в ролята на Дора и Мишо Николови, съседите в българската адаптация на „Женени с деца”.

А ние се опитахме да предположим кои ще са актьорите, които ще влязат в ролите на Ал и Пеги, дай ни и ти твоето предположение като гласуваш на снимката, или ако имаш по-добро, чакаме да ни го споделиш.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра