Следва

Southwold - кожен стол с механизъм за крака

Седмичен ХОРОСКОП - 27 февруари - 4 март

РИБИ 20.02 – 20.03
В този период ще си доста меркантилен, склонен към алчност и дребнавост. Може да почувстваш, че отношенията ти...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Доста напрегната седмица, свързана с различни конфликти, невъзможност да постигнеш консенсус и нарушени връзки в личната сфера. През този период, отношенията няма да се развиват по най-добрия начин, възниква желание да се уединиш. В някои случаи може сериозно да се разочароваш от обкръжаващата те действителност. Тази седмица носи промени, но ще изисква определени усилия от твоя страна, както и желание да допуснеш в живота си новото, в замяна на това, което си изгубил.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Астропрогнозата за седмицата показва, че може да разчиташ на добро място под слънцето. Ситуацията дава възможност да преразгледаш условията на труд и заплащане, има доста добри аргументи в твоя полза. Търсенията в сферата на любовта сега няма да се увенчаят с успех, но може да те изведат на правилния път. В случай, че търсиш компания за ходене на кино, опера, театър, по-добра от Дева няма да намериш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Трябва да бъдеш много внимателен в разходите си през тези дни, особено висок е рискът от загуби и щети в средата на седмицата. Твоята ангажираност в работата и у дома ще продължи да расте и ще трябва да полагаш много усилия. Важно е да запазиш ума си трезв, да не се поддаваш на емоциите си, да не предприемаш прибързани действия, както и да не изоставяш започнатото.

Близнаците, намиращи се в продължителни любовни отношения, са застрашени от проблеми в рамките на връзката. За да не се влоши положението, не намесвай близки роднини в появилите се затруднения. Роднините само ще налеят масло в огъня, което ще изостри още повече конфликтите.

РАК 22.06 – 23.07

За теб, тази седмица ще бъде свързана с романтично настроение, приятни запознанства и събития в личния живот. Благоприятни дни не само за начало на нови отношения, но също и за внасяне на нещо ново във вече установени връзки. В този период добре ще се нареждат и домашните дела, така че спокойно може да се ангажираш в домакинството, дори да не ти се иска. Тази седмица може да постигнеш значителни подобрения в личния си живот и в укрепване на взаимоотношенията.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Лъвът преразпределя роли в живота си, налице е промяна на ценностите. Какво го вдъхновява да направи това? Може би книга, която ти попада случайно, или нов роман, но не литературен, а съвсем истински, или преместване в ново жилище, закупуване на земя, къща, терен. Някаква дреболия също може да те развълнува и да доведе до глобални промени. Но не всеки Лъв е готов да се променя, а само този, който отдавна мечтае за промяна, сега ще открие тази кибритена клечка, която ще се превърне в искра и от нея ще се запали огън.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Няма по-умен от Девата! Кой може да се сравни с теб в логическите изчисления, аналитичните способности, умствените действия и систематика на случващото се. Няма и по-глупав от Девата! Защо да използваш талантите си, там където не им е мястото, дори сутрешното кафе може да се превърне безкрайна поредица от мисли. Какво би станало, ако кафеените плантации се превърнат в Антарктида. За някаква илюзорна безсмислица може да изгубиш цял месец, а след това лесно да я изхвърлиш от главата си. Недей да пълниш умната си глава с "боклуци", бори се с това. Понякога работата се превръща в рутина, а животът в бит, трябва да застанеш с главата надолу и да изчистиш зърното от плявата. Именно такава задача имаш през тази седмица - да изхвърлиш излишното и да не задръстваш главата си с ненужна информация.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Благодарение на отличната интуиция и здравата логика ще бъдеш в състояние да доведеш до успешен край нещата, с които се заемеш. Въпреки това, не всичко ще става лесно и веднага, така че се постарай да проявиш философско търпение и житейска мъдрост. Това поведение, непременно ще ти се отплати. С някой от познатите ти Овен те очаква съвместен проект, който може да привлече към теб нови съмишленици.

Начинът на живот, който водиш в последно време, не е оптимален за поддържането на тялото и духа в идеално състояние. Звездите те съветват да помислиш какво би могло да се промени към по-добро. Промените трябва да носят не временен, а постоянен характер, така че започни с нещо малко, за да не се провалиш. Откажи се някой лош навик или леко коригирай менюто си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица може да се бориш за правата си и правата на цялото човечество, да изясняваш отношения, да възпитаваш децата си, да премахваш стари препятствия, да се освободиш от ненужни неща, да направиш генерално почистване. Може да се скараш с близките си заради дреболии – този период може да се нарече "Много шум за нищо." Очакват те безкрайни грижи и малки, видими само от теб самия резултати – сега ще се наложи много да работиш.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Добър период за нови начинания. В началото на седмицата ще почувстваш прилив на сили, желания и стремежи. Може да се появи нова надежда, пътеводна звезда, която да те води. Засилена чувствителност, романтичност, впечатлителност. Благоприятно съчетание за изграждане на нови отношения, за началото на неща, за които отдавна си мечтал (особено ако това е свързано с творчество), или за нещо, което предизвиква в теб положителни емоции и чувства. В средата на седмицата е възможна повишена чувствителност.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Обстоятелствата се променят, така че трябва да следиш твоите идеи да се променят заедно с тях. В този период предразсъдъците могат само да ти навредят, така че проявявай по-голяма гъвкавост.

Седмицата е особено успешна за самотните Козирози. Моментът е благоприятен за романтични срещи по време на работа или по време на пътуване. Главното е да бъдеш с безупречни маниери и да се постараеш да изглеждаш свежо и приятно. А на тези, които вече имат любим човек, звездите препоръчват да отидат заедно на кратко пътешествие.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Понякога емоциите ти може да доведат до това, че да действаш не по правилата и дори не и в своя полза, а според мимолетни желания или в резултат на емоционален импулс. Такова състояние те очаква тази седмица. Ако не успееш да се въздържиш от неправилни постъпки, прибързани и неразумни действия, това може да засегне сериозно твоето благосъстояние.

В най-добрия случай, може твърде много да похарчиш в магазина, а в най-лошия случай, да влошиш отношенията си с хората, които обичаш.

РИБИ 20.02 – 20.03


В този период ще си доста меркантилен, склонен към алчност и дребнавост. Може да почувстваш, че отношенията ти са пропукани. Напрежението ще нараства с всеки изминал ден. Но звездите препоръчват в никакъв случай да не се предаваш! Не позволявай да стигнеш дъното. Положи всички усилия, за да запазиш връзката си. Твърде много ще зависи от твоята твърдост и решителност.

Ако отдавна не си се занимавал с гардероба си, тази седмица е най-доброто време да посетиш магазините. И не взимай някого със себе си - нито приятели, нито роднини, нито стилисти. Сега ти най-добре от всички може да избереш идеалните за теб дрехи и аксесоари.

На 1 март 2012-та талантливият испански актьор с награда Оскар за поддържаща мъжка роля в "Няма място за старите кучета" Хавиер Бардем става на 43 години. Роденият през 69-та на Канарските острови великолепен мъж е зодия Риби, женен е за също толкова великолепната Пенелопе Крус и имат дете Лео. Бардем играе прекрасно в екранизацията по романа на Габриел Гарсия Маркес "Любов по време на холера", в любовната бъркотия "Вики Кристина Барселона" на Уди Алън и в много други американски и европейски продукции.

More Astro