Следва

Raf Simons плаче с глас. Това бе последното му шоу за Jil Sander

НОВО: DSquared2 показват чантите от колекция есен-зима 2012/13 ден преди официалното ревю в Милано

Есенната инспирация на братята дизайнери ще бъде част от колекцията есен-зима 2012/13, която днес DSQUARED²...

All fashion преди 12 години

Вдъхновена от родината на близнаците Дийн и Дан, Канада, новата колекция разкошни големи градски чанти на DSquared2 е вече факт от 23 февруари, съобщават от пресцентъра на марката.

Инспирацията на братята дизайнери ще бъде част от колекцията есен-зима 2012/13, която днес DSQUARED² ще представи по време на седмицата на модата в Милано.

Пет са основните модела в колекцията, които са озаглавени с имената QUEBEC, TORONTO, KIMBERLEY, BELLEVILLE и DEAN, като ние сме абсолютно влюбени в QUEBEC - сериозна бизнес чанта, със специален джоб за iPad, изработени от гладка телешка кожа в четири цвята - червено, карамел, светлосиньо и черно, както и в TORONTO, от истинска крокодилска кожа, комбинирана с нежен велур.

С нетърпение очакваме какво ще ни покажат братята по съдба и оръжие за следващия сезон, като ще наблюдаваме с интерес и цялата нова колекция аксесоари.

Най-любопитното от седмицата на модата в Милано очаквай на страниците на ViewSofia, където всекидневно правим пълен обзор на ревютата и съобщаваме горещи новини от мястото на събитието.

Отразяването на Модната седмица в Милано от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:
/big>



Още новини от седмицата на модата в Милано:





Prada, Gucci и Fendi с великолепни колекции на Седмицата на модата в Милано есен-зима 2012/2013. Ден първи и втори
 

More All fashion