Следва

Днес си купихме: Прелестен кош за играчки "Зоопарк" с безплатна доставка

Седмицата на модата в Милано есен-зима 2012/13. Ден четвърти

Нетърпеливи да те запознаем с още модни шедьоври с италиански привкус, ти предлагаме най-новите колекции за есен-зима 2012/13.

All fashion преди 12 години

Нетърпеливи да те запознаем с още модни шедьоври с италиански привкус, ти предлагаме най-новите колекции за есен-зима 2012/13. Нека разнообразната вихрушка от моделите на четвъртия моден ден те поеме сега!

Bottega Veneta

Една класическа и дори леко строга нова колекция представи дизайнерът Томас Майер за студените есенни дни на 2012. Истинско възхваляване на малката черна рокля в различни варианти виждаме в първата част на колекцията, за да се завърне в по-помпозен вид с пера в последната част.

Дизайнерският замисъл преминава от консервативни палта-рокли през цветни щампи и стига до дълги официални тоалети в дълбоко кадифе.

Силуетите издължават и обгръщат тялото, като акцентират на талията по деликатен начин, а дължината е предимно до коляното. Сякаш гардеробът на Грейс Кели оживя в елегантната чувственост на есенни рокли в черно, сиво, лилаво и кафяво с отделен акцент оранжево. Допълнително ретро внушение придават нанизите перли, брошките и ръкавиците над лакътя. Една дама от класа ни предлага този лейбъл за следващата есен-зима.

Emporio Armani



Силно повлиян от френската естетика, Джорджио ни предлага една съвсем „гарсон” визия на девойката за есенно-зимния сезон на 2012. В тази младежка колекция виждаме множество рюшове, барети, плисета и най-характерното – бермуди – независимо дали под поли или самостоятелно с топ. Тези панталонки над коляното от вълна през деня и кадифе за вечерта се подават под малки коктейлни рокли, разноцветни раирани или карирани поли, вталени сака и различни напластявания.

Цветовете преливат от сиво-черната гама към дълбоко тъмно синьо, лилаво, фуксия и разноцветни пера. Многообразието при саката е огромно, както в прав или втален силует, така и в дължината, шарката и материята. За да може всяко момиче да открие своя забавен вариант в зимния си гардероб, начело с къдравите мини поли и палтото на точки.

Jil Sander



Виж цялата колекция тук>>

Emilio Pucci



И тук, както и при Bottega Veneta, малката черна рокля изживява своя връх в различни интерпретации. Удивихме се колко женствено стои черна крокодилска кожа със странична цепка или пък стилно мъжко сако на дълга вечерна рокля.

Всички модели са еманация на ненатрапчив сексапил от шифон, сатен, ламска вълна и кожа с дължини предимно до коляното. Освен черното, забелязваме и син металик, множество телесно и тук-там тъмно лилаво и войнишко зелено. При панталоните талията е предимно висока, а дължината е над глезена. Впечатли ни телесното палто от бобър, което внася своята висша изтънченост в и без това достатъчно чувствената женственост на колекцията. Една есенна колекция, която залага на финес и премерен сексапил. Какво по-хубаво от това?!

Поредната доза италиански модни предложения гали естетическите ни възприятия и ни кара да искаме още. Следващата порция няма да закъснее с повече от най-изтъкнатите модни марки на седмицата на модата в Милано. Просто продължавай да ни следиш!

Отразяването на Модната седмица в Милано от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:



Още новини от седмиците на модата в Милано:


Raf Simons плаче с глас. Това бе последното му шоу за Jil Sander

Седмица на модата в Милано есен-зима 2012/13. Ден трети

НОВО: DSquared2 показват чантите от колекция есен-зима 2012/13 ден преди официалното ревю в Милано

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.