Следва

Предстои български уикенд в ефира на Нова ТВ

Превръщат клуб Червило в шопинг център

След успеха на Нощта на Моделите,този път ще Ви пренесем на Венециански карнавал,където главния атрибут са маските.Загадъчни, чаровни и секси.

 

Events преди 12 години

Клуб Червило отново се превръща в най-изгодния магазин за една нощ.След успеха на Нощта на Моделите,този път ще Ви пренесем на Венециански карнавал,където главния атрибут са маските.Загадъчни, чаровни и секси.

Грациозни модели ще представят три от най-популярните модни марки в България – Phard, ZU Elelments и екстравагантните облекла на Orenda Fashion Group (OFG). Клубът ще трансформира малката зала в импровизиран магазин с пробни, където клиентите на заведението ще могат да пазаруват в рамките на вечерта тоалети на представените марки с внушителните намаления от 40-70%.

В голямата зала ще има обособено място за грим и прически, от където дамите ще могат да почерпят професионални идеи за поразителен външен вид.

Очаква ви незабравимо изживяване – когато изгодният шопинг се смеси с качествения хаус, резултатът е опияняващ.
  1 март, 22.00ч, клуб Червило

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.