Следва

Lunchtime shopping: 5 великолепни черни неща

Б като Библия, Б като Блог

Когато навън мрачната зима продължава да ни обгръща в студената си прегръдка, тогава единственото, което ни е нужно е повече цвят.

All fashion преди 12 години

Като Бриджит Бардо

Способностите на очната линия са забележителни, а когато имаш и хармоничните пропорции на лицето става една неустоима комбинация.

Не е нужно да слагаш изкуствени мигли, просто се увери, че очната линия е по-плътна и спиралата ти е катранено черна. Така с пълна сила ще покориш модните тенденции, които тази година повеляват да се върнем назад към красотата на филмовите икони.

Не е нужно много – просто една сигурна ръка, която да положи течната черна линия за най-прелъстителния поглед. Тогава дори руж и червило не са нужни. Само твоите секси очи.

От lefashionimage.blogspot.com/

Всички погледи в аксесоарите



Когато навън мрачната зима продължава да ни обгръща в студената си прегръдка, тогава единственото, което ни е нужно е повече цвят.

Защо просто не заложиш на един лилави ръкавици, които хармонично да допълнят бежовата чанта. Дори да не прибягваш до color-blocking, няколко ефектни бижута са истински магнит за погледи, но преди всичко ще внесат повече красота в ангажирания ден.

Не се страхувай да опитваш нови комбинации с цветове и форми – нали именно това означава да намериш собствения си стил.

От atlantic-pacific.blogspot.com

Със стил и на работа




Независимо дали преглеждаш програмата си за деня, докато пиеш сутрешното си кафе, или пък си ангажирана в телефонни разговори, не забравяй щипка шик в ежедневието си.

Тя може да бъде както умело съчетание на животинска щампа и райе, така и само едно вълнено лилаво палто, което да носиш с любимите скини джинси. Сега настроението е гарантирано, остава само да приложиш професионализма си със същия ентусиазъм, както при избора на тоалет.

От karlascloset.blogspot.com

Само за снимка




Когато сутрин се двоумиш какво да направиш с неукротимата си грива, винаги може да си спретнеш един небрежен кок.

Трябват ти просто няколко фуркети, които да задържат косата ти в хоризонтална линия и малко лак, който да фиксира прическата.

Така не само ще си готова за снимка, ако те изненадат ненадейно, но и ще можеш в хладното време да сложиш любимата барета, а защо не и ушанки. Остава само мохерен пуловер и червен лак да допълнят безупречната ти визия.

От nobodyknowsmarc.com

Като ментов бонбон




Ако всички мъже в България имаха такъв стил като този младеж, то според нас тогава доста от тях нямаше да са ергени.

Не знаем защо тукашните мъже толкова се страхуват да експериментират с вида си и особено с цветовете, но ако предпочетат ментово зелени панталони с кафяви мокасини, тогава успехът им е в кърпа вързан. С такъв мъж под ръка би желала да е всяка дама.

От thethreef.com

Ретро и от Prada



Гаранс Доре има определена фотографска слабост към детайлите и много й се радваме за това. Прелестните обувки с принт каре на Prada в цвят ретро оранж са разкошни върху този крак с тънък глезен и направо си ги представихме с тесен панталон тип цигара до средата на прасеца, деним или малка бяла коктейлна рокля.

Прекрасно вдъхновение за края на зимата.

От garancedore.fr

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.