Следва

Стотици прекрасни дами в конкурса на ViewSofia Стани "Най-красивата жена"

Иновация: анти-ейдж грижа за коса за първи път

Когато годините минават неусетно, ден след ден ангажиментите те поглъщат и рядко ти остава време да помислиш за себе си.

Hair преди 12 години

Когато годините минават неусетно, ден след ден ангажиментите те поглъщат и рядко ти остава време да помислиш за себе си. Като всяка съвременна жена, и ти използваш крем против бръчки, ходиш на фризьор къде по-често, къде по-рядко. И дотам. Никога не си се замисляла как бързия ход на времето може да се отрази не само на лицето ти, но и на косата ти.

Всички знаем, че визията ни като цяло зависи не само от лицето. Но никой не се замисля как с годините старее не само кожата, но и косата. Враг на нейната еластичност е не само времето, но и всички процедури като изправяне, накъдряне, боядисване, както и стресови метеорологични условия.

Ето че времената, в които сме безсилни срещу преждевременно състарения вид вече отминаха и на пазара е първата иновативна формула за анти-ейдж грижа при косата.

Серията Therapy Age-Defying от шампоан, балсам, възстановяващ крем и маска на label.m се бори с безжизнената, суха, изтъняла коса, благодарение на ексклузивния си пакет от съставки Rejuven-8 Complex.

Не сме си помисляли, че белият хайвер може да бъде наш верен приятел в грижата за косата, но именно той действа на клетъчно ниво за намаляване побеляването на косата. В комплекса ударни компоненти от анти-ейдж продуктите се включват още хиалуронова киселина, екстракти от боабаб, сладък кестен, палмово дърво и кафява захарна тръстика. За изглаждането и заздравяването на косъма чрез стимулиране производството на колаген се грижи минералът хематит.

Така този толкова важен женски коз в привличането на мъжките погледи – косата, ще бъде съхранен въпреки неумолимостта на годините, каприза на пресата и машата и стреса от сняг или слънце.

За теб е важен само резултата – да видиш своята здрава, блестяща и жизнена коса в огледалото. Това е достатъчен признак да се чувстваш млада не само телом, но и духом.



За серията Therapy Age-Defying от label.m можеш да научиш още тук>>

label.m therapy Age-Defying може да се открие в по-добрите фризьорски салони на цени: Шампоан / Възстановяваща маска & Протеинов крем - 49.90лв и Балсам 41.90лв

 

More Hair