Следва

David Morales, Dimas, Matthew Dekay и Loco Dice гастролират в Yalta Club през март

Британски хлапета се превърнаха от Youtube сензация в любимци на Америка

Тези две малки принцески са британките София Грейс (8г.) и Роузи (5г.), а дебютът им е гледан от 32,179,722 души...

Music преди 12 години

Може би случайно сте попадали на тях, а може би никога не сте ги срещали. Решихме да ви ги представим, защото за няколко месеца те се превърнаха в истинскa Youtube сензация.
 
Тези две малки принцески са британките София Грейс (8г.) и Роузи (5г.). Дебютът на двете братовчедки е гледан от  32,179,722 души. Впечатляващо, нали ?!
 


София е брюнетката в дуетa. Тя пее прекрасно и може би това е едно от най-добрите изпълнения на "Moment 4 Life" на Ники Минаж, което някога сме чували.
 
Роузи пък е идеалният бек-вокал, танцьор, поддръжник, както искате така я наречете, но без нея нищо нямаше да е същото. Защото именно тази комбинация между двете ги прави толкова успешни.
 
Разбира се, след феноменалният им успех, американците веднага съжалиха, че момиченцата не са част именно от тяхното консуматорско общество.
 
Съжалението им обаче не трая дълго, защото Елън, водещата на „Шоуто на Елън”,  направо осинови очарователните принцески. Тя ги покани на гости в шоуто и направи личицата им супер популярни сред сънародниците си, след като редица пъти по най-различни поводи ги поакза по ТВ екраните.
 


Елън ги запозна с най-големите музикални любимци и  предизвика искрените им бурни реакции, когато ги срещна с тях.
 


 

Американската водеща реши да не спира с изненадите към очарователните момичета от Есекс, Англия и им подари възможността да бъдат кореспондентки на нейното шоу на  Американските Музикални Награди.
 
Разбира се, това беше добре обмислен PR ход от страна на продуцентите, които нямаше как да си осигурят вниманието на световноизвестните звезди минаващи по червения килим, по по-атрактивен начин.

Защото тези момичета наистина обърнаха главите на някои от най-големите звезди – включително и на тяхната любимка Кейти Пери!
 
Вижте тяхното приключение тук:
 


След успеха, който имаха на Американските музикални награди, Елън ги изпрати и на наградите Грами. Този път тя им подари нови рокли и корони с нейния лик.
 


Знаменитостите не бяха по-малко очаровани от искреното им вълнение. А старите им приятелки Кейти Пери и Риана им обърнаха специално внимание.

На нас най-сладко ни се стори това, че двете ядяха сандвичи и сладкиши, докато зад тях по червения килим се разхождаха знаменитости в дрехите и бижутата си за милиони долари.
 

 

София и Роузи щурмуваха Дисниленд, малко преди да се приберат в страната си, след което обещаха на Елън, че ще се върнат...
 

 

More Music