Следва

Цветна пролетна ласка от ново поколение червила на L’oreal

Идеалният подарък за НЕЯ - Женската деликатност на for her délicate на Narciso Rodriguez

Супер женствен, супер мистериозен, супер ексклузивен. Това е новият for her eau delicate в двете му версии for her ...

Beauty News преди 12 години

Супер женствен, супер мистериозен, супер ексклузивен.

Това е новият for her eau delicate в двете му версии for her eau de toilette delicate и for her eau de parfum delicate на Нарцисо Родригез, които са тотален хит на сезона с изтънчените си ухания.

Това дуо лимитирани аромати възкресява изключителната елегантност на класиката for her на марката Narciso Rodriguez.

Историята на новите for her eau delicate аромати е създадена под опиянението от грацията на жената, въплъщението на женствеността или от нея - Кармен Кас. Тази великолепна естонка със студена красота и ум на шахматистка шампионка е именно музата на Narciso Rodriguez.

Резултатът от това вдъхновение са две красноречиви трансформации на мек аромат, който трайно внушава и деликатно се разкрива чрез кожата.



Тези нови ухания, за разлика от натрапчивия бял мускус на for her, са допълнени и пречистени с добавянето на изискани съчетания на едва доловими нотки и изтънчени нюанси.

При for her eau de toilette délicate чистотата на мускуса е подчертана чрез изящен хор от свежи плодови нотки, включително и смокинова. А как ги обичаме през лятото!

Прозрачната, почти виолетова и много елегантна бутилка е остъклена с романтичен нюанс на лилавото и носи единственото важно послание - за нея и само за нея.

Богат синтенз от сила и деликатност се разпръскват във for her eau de parfum delicate. Мускусът тук се интерпретира като интимна чувственост, тялото се превръща в един загадъчен воал от чист и фин аромат.

Флаконът е в нежно полупрозрачно с капка млечно розово, за да подчертае концепцията на уханието - за силната и страстна жена, много деликатна отвън, но като огън отвътре.

И двете страхотни женски ухания ще намерите в магазните за селективна парфюмерия и козметика.
И са чудесен подарък за НЕЯ.
 

More Beauty News