Следва

Днес си купихме... страхотния фиксатор за вежди M.A.C brow set

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

В петък вечер, точно по време на Парижката седмица на модата френският дизайнер Албер Елбаз представи..

All fashion преди 12 години

Дизайнерът Албер Елбаз празнува 10 години в Lanvin

В петък вечер, точно по време на Парижката седмица на модата френският дизайнер Албер Елбаз представи есенната колекция на Lanvin и направи паметен купон по случай своя професионален 10-годишен юбилей в модната къща.

Роденият в Мароко творец представи есенните си предложения в шоу, в което супермоделът Карли Клос бе зашеметяваща в черна пеплум рокля.

Сред огрoмони количества шампанско и гурме, както и около 6-7 торти, гостите останаха цяла нощ да отбележат подобаващо щастливия повод. А те не са какви да е гости, а истински световни знаменитости като Джесика Алба, Тилда Суинтън, Фарел Уилямс, Ана Уинтър и Дита фон Тийз.



С лека доза завист поглеждаме към снимките от партито и пожелаваме на изтъкнатия дизайнер да отбележи още 10 години във френския лейбъл.

Малко по-късно днес очаквай пълната колекция на Lanvin по време на Седмицата на модата в Париж есен-зима 2012/13.

Истинска приказка в новия рекламен клип на Cartier

 
В 3 минути бижутерийната френска къща Cartier събира спиращи дъха гледки, мащаби и бляскави красоти, които всеки би оценил като изключителни.

Новото рекламно видео включва символът на марката – пантера, която ни развежда из един вълшебен свят на митични същества, кристални птици и изящни бижута.

Виждаме Китай, Санкт Петербург, Индия, Африка и Париж чрез различни символи и в края на малкия филм ни посреща зашеметителната Шалом Харлоу в дълга червена рокля.

Тази реклама е заснета в Италия, Франция, Испания и Прага и в рамките на две години са наети едни от най-добрите професионалисти във филмовата индустрия. Можем само да аплодираме в безмълвна възхита този мащабен проект.

Hermes пускат на пазара чанта-бижу за над 1 милион евро


Прочутият модел "Кели"

Чанта от крокодилска кожа и диаманти лансира френската модна марка Hermès, известна с култовите си чанти. Техният майстор Пиер Харди създава четири различни мини-чанти, като използва розово злато и много скъпоценни камъни.

С такова истинско „съкровище” в ръце – в буквалния смисъл – може би ще трябва да се движим с охрана, но пък кой би могъл да устои на такъв лукс?



Сигурни сме, че няма да има малко желаещи, които въпреки цената да искат да допълнят дневния си аутфит с такъв аксесоар, който може да бъде считан и като произведение на изкуството. А кой знае, може и да се постави началото на нов тренд сред високите класи по света.

Играта на играчките с Daga Ziober от Natalia Alaverdian за Harper’s Bazaar Русия Март 2012



Пролет 2012 е прекрасна в този футуристичен вариант с Дага Зиобер.
Весела, игрива и красива фотосесия, представяща силната тенденция на анимационните принтове, която можеш да видиш тук цялата и да се забавляваш на нея точно като нас>>

Dior отваря он-лайн магазин във вид на блог 



Явно добрите хора от модния гигант Dior не се притесняват особено за избора си на нов креативен директор, затова съсредоточиха усилия в направата на он-лайн магазин във вид на блог.

Той ще предлага на феновете най-последните новини и информация за френската модна къща. Обновяването на новините ще става ежедневно, а продуктите на тази така луксозна марка ще бъдат по-достъпни за масите. Dior Mag със сигурност ще е от полза, дори и да ни казва неща за бранда, които вече знаем или със сигурност можем да намерим и от други източници.

Колкото до самия магазин – света на модата със сигурност има нужда от повече начини за достигане до така заветните луксозни продукти на Dior.

Виж го тук>>

 

More from View Sofia

Кой какво звездно облече на Седмицата на модата в Париж - Риана, Ким, Аня и другите

Celebrities преди 2 години

Пистата далеч не е единственият източник на модно вдъхновение на всяка важна Седмица на модата, а тази в Париж - PFW (28.02. - 8.03.2022) - общо взето е мястото, на което можем да видим най-добре облечените гости и звезди от първия ред. Вижте надолу защо и последното издание събра погледите с френски шик, естетика, безупречна елегантност и лекота в обличането >>> 

More All fashion