Спечели покана за ВИП-събитието за откриване на първия магазин на H&M в България

На 8-ми март, точно в 8.00 вечерта, H&M събира близо 1000 гости за да отпразнуваме заедно откриването на...

На 8-ми март, точно в 8.00 вечерта, H&M събира близо 1000 гости за да отпразнуваме заедно откриването на първия магазин на веригата в България.

Събитието се случва точно 65 години, след като основателя на компанията Ерлинг Персон отваря първия си магазин за мода, само дамска при това, в градчето Вастерас в Швеция и му дава името Hennes - шведската дума за Нейни.

Коментари: 5

B
budimir metalnikov (2012/03/06 / 12:17)
и защо да сме индийски..знаете ли,е насилието,терора в индия,ръста на изнасилвания на жени от военните и полицията е по-висок отколкото е бил у нас по време наосманлиите.. сега за тази оргии..наистина..видях явор гърдев да престъпва екологично.. катоказах ПРЕ-Стъпва ..да интелектуалците днес наистина са сведени допреестъпници..проститутки,dope dealers..misdemeanours.. едно и също е за властта..за популистката власт.. като гледах тази вулгарна профанщина със високотехнологинотоеко стъпване си казах БЕДНИЯ ЯВОР..той е преслоччил ЗЕНОН там нали знаете ,преди да направишедна стъпка,трябва да направиш половин стъпка..после половината на половината..а това,ако не знаете е принципа на атомнтата ядрената енергия..зенон като атомист ги е знаел тези неща. явор обаче не ги знае..не ги схваща..тези епихейреми,въпреки че, е учил в тази обидната гимназия за човешкия дух :НГДЕК. рециклирането си е директно това,което е имал зенон в апориите си. освен това искам да видя такава реклама..как за да се освободи малко екологична енергия събрана от напъните ни по ходене дотоалетната при полит коретна констипация,за по голямо напъване..ако имаме да кажем някой който иска дапроизведе зелена енергия,как отзад скрито зад кадър,зад екрана,работят същите ядрени мощности,само ,е е важно да се направи тази артистическата енергетика.. съшото еи с капитала//дапрегърне някаква топла душевна кауза.. старбакс..написали на салфетките ПО-МАЛКО САЛФЕТКИ..ПОВЕЧЧЕ ДЪРВЕТА..ПОВЕЕ ПЛАНЕТА. моят злобен ум веднага си каза..напротив..да работим за повече салфетки..току виж един ден се появила планенатата на салфетките.цял.един по-добър свят... добре де.вас не ви ли дразнии този индиец..защо не е китаец,афроамериканец..швед или да кажем турчин..ами с тази браминска висшекастова брада и поглед
B
budimir metalnikov (2012/03/06 / 12:02)
1000 VIP..on H&M..това е противоречиие в основанието..a non sequitur ! 1000 овека смятани за вип.това е като 200краля..4000 барона..виповете трябва ако са вип да са към 30 тина..от тези 30 випа,колко биха пазарували от H&M..това автоматично ги сваля в кастата на Dalits..тези дето вършат ерната работа..scavengers.. за сметйка на това от компанията ни предлагат поредния будист..само че свид на БРАМИН..то ест от най висшата каста..нещо като техен ВИП.. ето това емултикулти дето трябва да иде на кладата. предупреждаваме H&M да показват индуси за последно у нас..иначе ще им пратим св.СИнод да ги разследва..разбира се,е ще им е запоследно..догодина ще са на мода маите.. ок..защо ,ако някой иска да демонстрира воята отвореност към универсализъмднес това става по такъв опортюнистиески,обскурантистки наин.. да сефлиртува с духовното.дасме индийски,което знаи духовни..щадящи.. като тази оргия на която случайнопопаднах..видях ,как герб са анмерили приложение на интелектуалците..даправят краи за джони уолкър..
Елена (2012/03/05 / 20:22)
Уа, не знаех, че и тук ще има Марни. Пуснах мейлллл.
B
Bird (2012/03/05 / 19:15)
Ще се запиша. Поканите от вас, парите от нас, якоооооооо.
P
prolet (2012/03/05 / 16:19)
Е като обявите спечелилите в деня на събитието, как ще се подготвят хората, за такова светско събитие?

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.