Следва

Котешки очи с невероятния хит на пролетта Celine Audrey

Спечели покана за ВИП-събитието за откриване на първия магазин на H&M в България

На 8-ми март, точно в 8.00 вечерта, H&M събира близо 1000 гости за да отпразнуваме заедно откриването на...

All fashion преди 12 години

На 8-ми март, точно в 8.00 вечерта, H&M събира близо 1000 гости за да отпразнуваме заедно откриването на първия магазин на веригата в България.

Събитието се случва точно 65 години, след като основателя на компанията Ерлинг Персон отваря първия си магазин за мода, само дамска при това, в градчето Вастерас в Швеция и му дава името Hennes - шведската дума за Нейни.

Днес България е 44-та държава, в която ще присъства H&M, за фирмата ще работят българи /сред 94 000 заети с работа за веригата по целия свят/, а в списъка с налични магазини тези в The Mall, Сердика Център, моловете в Бургас и Варна ще стоят във фирмения сайт редом до шопинг точките в Ню Йорк, Виена, Милано, Париж, Сингапур, Токио... H&M e в топ 3 на най-големите производители на дрехи в света и беше време да се поздравим с присъствието им тук.

Вече разказахме защо за нас това е модното събитие на годината, а защо 8-ми март е модната дата на годината, ще разкажем тук.



Събитието в четвъртък, на което ще присъстваме ние, и към което 3-ма щастливци от вас ще могат да се присъединят, не само ще отбележи откриването на първия магазин за годината в The Mall в София, но и ще представи дизайнерската колекция за този сезон Marni at H&M. Колекцията от около 2 седмици се представя на ВИП-събития по целия свят, това в София предстои на 8-ми март.

Освен възможността да разгледаме целия огромен магазин /площта му е 2400 кв.м./, ще имаме възможност да се докоснем и насладим на великолепната колекция на Марни и да купим това, което ни харесва. За щастливите късметлии в нашата томбола ще има 25% намаление от цените на етикетите, само в този ден и само по този повод.
За да спечелиш своята покана за двама за ВИП събитието, на което първи и на преференциални цени, ще имаме възможността да си купим Marni за H&M, не е нужно много, освен трите имена, годините и местоживеене на познатия имейл [email protected] с тема H&M до 8 март, 9.00 часа, а в същия ден ще обявим имената на тримата щастливци, на които всички останали със съгурност ще зaвиждат.

А какво ще си купим ние тогава, виж в галерията тук>>

Някои от най-хубавите кадри от емблематичните дизайнерски колекции за H&M от 2004 насам виж в галерията тук>>
 
 

More All fashion