Следва

Фонтан на младостта - Bioeffect

Цветна пролетна ласка от ново поколение червила на L’oreal

Нито балсам, нито гланц, нито прекалено плътно покритие, това червило съчетава цвят, блясък, дълготрайност и хидратация в едно, благодарение на техниката „цветен воал”.

Hair преди 12 години

Времената се променят, поколения се сменят и всяко едно от тях иска да е по-различно от предишното. Не само по-различно, но и по-новаторско във всяко отношение – както в модата, така и в козметиката. За щастие младото поколение днес има силната подкрепа на бюти гиганта L’OREAL Paris, който изобретява все повече иновации за козметичната чантичка.
Най-новото такова „изобретение” е червилото Caresse, което няма нищо общо с тежките червила на майките ни. Нито балсам, нито гланц, нито прекалено плътно покритие, това червило съчетава цвят, блясък, дълготрайност и хидратация в едно, благодарение на техниката „цветен воал”. За идната пролет това е истински must-have в грижата за красотата ни.
Харесва ни, че този иновативен продукт съдържа два пъти по-малко восък отколкото класическите червила и повече леко и блестящо масло от жожоба, съчетано с микрополимер. По този начин сме уверени, че устните ни са защитени от изсушаване до 6 часа, те са гладки и еластични дълго време в някои от осемте нюанса на гамата Caresse – от алено ярки до млечно-пастелни.



Това червило е нещо, което всяка млада дама би искала да носи, независимо дали като разкрасяващ акцент в градската джунгла или като оръжие за флирт. С Caresse вече можем да забравим за тежките консистенции на мамините червила и с едно движение да нанесем лесно един цветен воал на устните си.

Какво по-хубаво от една приятна пролетна целувка с наситен цвят, директно от L’OREAL?


 

More Hair