Следва

Открадната красота - Конската опашка от ревюто на Антъни Вакарело в Париж

Фонтан на младостта - Bioeffect

Трябва да е много женски, трябва да е много нежен, чист, лесно използваем и съхраняван, с бърз ефект и да направи всяка дама да изглежда по-млада и без несъвършенства...

Hair преди 12 години

Всички споменават предстоящия празник на жената, а никой не споделя идеи за подарък, който наистина да я заслужи. Трябва да е много женски, трябва да е много нежен, чист, лесно използваем и съхраняван, с бърз ефект и да направи всяка дама да изглежда по-млада и без несъвършенства.

Кратко изследване, час, загубен в изобилието от предложения и какво всъщност да съпътства огромния букет от пъстри лалета според теб?

Продукт за грижа за кожата като BIOEFFECT EGF Serum е всъщност това, което грабна вниманието ни и успя да изпълни всички условия. И е БИО! Разработен на основата на медицински изследвания и последните открития при биотехнологиите, той съдържа EGF клетъчни активатори, които стимулират обновяването на кожните клетки, в резултат на което видът и тенът на лицето придобиват по-здрав и младежки вид.

BIOEFFECT EGF Serum съдържа девет съставки, които са необходими за поддържането и стимулирането на естествената функция на EGF клетъчните активатори. Без консерванти, ароматизатори или добавки, както и непознати алергени.
И ето посланието в огромния букет - бъди винаги млада и така прелестна!

А до 9 март продуктите на Bioeffect са на промоционална цена, както следва:
BIOEFFECT EGF Serum 5 мл. серум - 99 лв., а нa 15 мл. - 199 лв.

 

More from View Sofia

More Hair