Следва

Хосе Карлос Сомоса – „Стръв“

Русата Златка се чувства недооценена

"Дойдох в София напълно сама. С една кърпа, с една вилица и една лъжица..."

 

People of art преди 12 години

Да работиш като "Златка" също може да бъде изморително.


Русата плеймейтка сподели в интервю с Лора Крумова, че скоро ще я видим в съвсем ново амплоа – това на ТВ водеща и че животът й в момента, няма нищо общо с преди, когато всички медии тръбяха за новата професия "Златка" и че това е което работи тя:
 

"Сега съм в един период, в който съм си взела почивка. Почивам си от всичко, което ме заобикаляше последните години.

Започвам предаване със Златка Димитрова. Имах такова предложение и то ми хареса. Ще обсъждаме политика.” - обясни Златка Райкова и добави, че не гледа телевизия, а темата бонуси изобщо не я е чувала.


Това не притеснява русата амбиция, която всъщност вече не е чак толкова руса, но все пак хората не спират да я подценяват заради външния й вид.


"От ранна тийнейджърска възраст хората ме подценяват, и продължават да го правят. За това винаги трябва да се доказвам.


Чувствала съм се глупава, да - тогава, когато учители или преподаватели са се опитвали да ме смачкат демонстративно. С мъжете в живота ми обаче не е така, след известно време те винаги казват "ти не си това което си мислех".


Хората, които ме познават по-отблизо, знаят че всичко това, което съм демонстрирала е повече поза и артистизъм."
 


Това, разбира се, не означава, че Златка ще седне зад някое бюро, за да доказва на някой колко е умна, защото просто не си се представя в тази светлина.


За голямо учудване обаче, тя никога не е искала да става и актриса, както повечето моделки. Според нея трябва да притежаваш талант, за да се занимаваш с такова нещо, а тя такъв няма.


Мечтата й да стане манекенка не се сбъдва, защото не пораства достатъчно, но пък с титлата си на плеймейтка, която завоюва, тя донякъде я постига. Наскоро отново беше провъзгласена за "Сексбомба на годината".
 


"Имам още много неща, които трябва да свърша."
– категорично заяви екс-блондинката, която по-скоро не би имала деца от беден мъж, защото Златка Райкоива има нужда от мъж, който да има самочувствието на такъв и който да може да се грижи за нея.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра