Следва

Фантастични аромати от NINA FANTASY LIMITED EDITION

Красота: Петте неща, които харесахме от изминалатa седмица

Точно както всички положителни и вдъхновяващи неща, които ни се случват в модата, всяка седмица ще правим...

Beauty News преди 12 години

Точно както всички положителни и вдъхновяващи неща, които ни се случват в модата, всяка седмица ще правим обзор и на бюти хрумките и тенденциите, които заслужават цялото ни внимание. И естествено, в реда на нещата е да има и такива, които категорично не харесваме, но тях ще разглеждаме на месечна база.

И ето на какво акцентираме в красотата изцяло в положителен аспект от изминалите седмици:

Косата: Черните корени на Риана

Прекрасен трик, който поп певицата не е измислила, но определено ще е виновна за превръщането му в тенденция тази пролет.

Черните израснали корени изпод русата коса са много секси, силно летен тренд, който лесно и с успех превръща недостатъка в бохемска рапсодия, изместваща култа към съвършенството в култ към естествения процес на нещата.

Практичните достойнства на черните корени са, че не е нужно задължителното посещение при фризьор, когато забележим, че израстват.

Гримът: Луничките на Пипи



Когато тази толкова сладка, момичешка и носталгична даденост, която рижите дами притежават и за която им завиждаме благородно, се превърне в красиво бижу, ние го обожаваме. Всичко се случва в ревюто на Stine Goya по време на Седмицата на модата в Копенхаген есен-зима 2012/13и изисква само съвършено тонирано лице, пясъчен грим и тези малки съкровища подредени като луничките на Пипи Дългото Чорапче под долните клепачи.

Дори и да не видим това като масова тенденция, знаем, че е красиво и бихме се осмелили да го изпробваме в горещ летен ден.

Розово по скулите, розово по устните



Лицата в ревюто на A.F. Vandervorst бяха скрити и това определено не постигне никакъв ефект върху моделите, освен че постоянно мислехме, че може би имат сериозен недостатък, но това, което успяхме да видим под шапките и шаловете в същото шоу, макар и съвсем загатнато, страшно много ни хареса.

Имаме предвид грима, който е силно розов, най-вече ружът. Харесва ни как цялата скула се покрива с нежно розов руж, но много силен и с голям обем на скулата. Ефектно е, красиво е и страхотно се съчетава с нежно розовите устни. Съвършено женствено и красиво. А и розовото също може да бъде секси.

Бяло и вълшебно



В пролетната колекция на Lala Berlin има нещо изумително красиво. То се нарича бял молив за очи и бели сенки с нанси на перла. Стои превъзходно на светло и чисто лице, което изглежда като изваяно от велик майстор на скулптурата. Очите стават гигантски и добри, а лицето изящно. 

Маникюрът: Крокодилски нокти от Dior



Маникюрът на Dior се прави с цветовете злато и какви и с помощта на няколко трика, препоръчани на опкаковката, се превръща в крокодилски принт.

Смело е, дори на границата на прекаленото, но това ни харесва. Защото всичко в тези нокти говори за разкош, лукс и аромат на скъпа кожа от ботушите и чантата.

И бихме го пробвали, а ти?

More Beauty News