Следва

Софи Стивънс и нейните скъпоценни съвети как да си направим собствен лейбъл тишърт

We love: DANNIJO

Изработени ръчно в Ню Йорк /with love, както пише в сайта за поръчки и което, някак без думи, си личи/, те са...

All fashion преди 12 години

Колиетата им са страшни.

Изработени ръчно в Ню Йорк /with love, както пише в сайта за поръчки и което, някак без думи, си личи/, те са истински произведения на изкуството, влюбващи те в себе си мигновено.



Две сестри от Флорида - Даниел и Джоди Снайдер - създават бранда в недалечната 2008-ма. З и половина години по-късно те са любимки на много от водещите фигури в съвременния моден свят, тук разбирай фешън блогъри, модни редактори, звезди.

Като гледаме произведенията им, които имат качеството да се разпознават много отдалеч, ни звучи малко странно, че тази толкова интересна бижутерска фирма тръгва от хобито на двете млади дами да правят дребни украшения още като деца и то с инструментите на баща си, който е лекар. Очевидният талант на Даниел и Джоди привлича вниманието първо на съседи, съученици, приятели и роднини, после прераства в истински сериозен бизнес.



Днес нещата им могат да се пазаруват освен от фирмения сайт, още от престижни магазини като Бергдорф Гудман в Ню Йорк и Net-a-Porter в мрежата. Бижутата им носят от Риана до Натали Портман - прекрасна илюстрация на факта, че от DANNIJO може да пазарува всеки с фин усет към красивото, независимо от конкретните му стилови предпочитания.

Ние харесваме точно колиетата, и то най-много тези, които показваме тук. Заслужават си обаче и пръстените, както и гривните. Обиците също са от разнообразни, по-разнообразни. Изобщо, обичаме това откритие.
 

More All fashion