Следва

Алиша Кийс сложи мартеничка

Б като Библия, Б като Блог

Когато е дошло това време от годината, когато мислим за букетите, които ще подарим на майките и любимите дами за най-женския празник, поглеждаме нагоре.

All fashion преди 12 години

Коса като на Рапунцел

Всички си спомняме приказката, в която принцесата има толкова красива, гъста и дълга коса, че чак може да я използва за бягство от високата кула. Със сигурност ако не дългата, то поне здравата коса е винаги на мода. Можем да я разкрасим с небрежно начупени къдрици и едра плитка, която да рамкира едно чисто свежо лице. В този вид няма начин да не срещнеш принца на бял кон, който да се влюби в женствените ти къдрици и невинни очи.

От madamejulietta.blogspot.com



В тон с пролетното небе



Когато е дошло това време от годината, когато мислим за букетите, които ще подарим на майките и любимите дами за най-женския празник, поглеждаме нагоре. Виждаме приятно небе, което ни изкушава да го пренесем в гардероба и да съчетаем игрив пастелен маникюр с позитивизма на тюркоазено синьото. Този цвят ни зарежда с нова доза мечти и преди да се усетим, вече кроим планове за лазурните морски брегове през лятото. Какви чудеса само може да сътвори един пролетно-летен нюанс – дори и да е само върху ноктите…

От atlantic-pacific.blogspot.com

През розови очила



Безсилни сме пред комбинацията бяла якичка-розов блузон, може би защото придава едно толкова сладко излъчване на всяка жена, без да се прекалява в инфантилността. Дори самия цвят да не успява да извади скритата лолитка в теб, тогава винаги може да посегнеш към розовите очила и да дариш света с една искрено щастлива усмивка. Не е трудно, а ще се увериш как зарежда деня ти и изведнъж всички тревоги се разпръсват. Неслучайно хората са измислили приказката „Погледни света през розови очила!”, просто им се довери.

От hanneli.com

Като минзухар в градската джунгла



Неведнъж сме споменавали, че мъжете в България сякаш не обичат свежите цветове, но искрено се надяваме да забравят предразсъдъците си и с идването на пролетта да внесат доза слънце в гардероба си. Вдъхновихме се от жълтата парка на този приятен младеж, който определено има отношение към модата. Дори и без игривата папийонка, един цветен акцент в облеклото върши чудеса при въздействието върху жените, а толкова малко мъже се възползват от този факт. Все пак, жълтото говори за една ведра, общителна личност, която се наслаждава на живота и посреща всеки ден с топла усмивка. Такъв мъж може да замести букета минзухари на осми март и самият той да направи деня ни празник.

От glamcanyon.blogspot.com

„Ветрове гонят ме…”



Няма как да угодим на променливото пролетно време, а когато задуха севернякът само песента на Лили Иванова остава в главата ни. Сутринта се подлъгваме от приятните слънчеви лъчи и избираме фината копринена пола, с която можем да танцуваме като балерина, но не забравяме и лекия пуловер, който да ни топли през деня.
За никъде сме обаче без шапка, а игривия полъх все бърза да ни я отнеме. Качествен филц в тъмно синьо топли гривата ни при капризно време, но в играта с вятъра трябва да внимаваме да не би да се разделим с любимата федора и да преживеем филма „Отнесени от вихъра”.

От thesartorialist.com

 

More All fashion