Следва

ViewSofia препоръчва: 20 избрани места в София, на които можеш да отбележиш паметно 8 март

Последната воля на Уитни: Всичко остава за дъщеря ми!

19-годишната дъщеря на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун ще получи всичко, което легендарната й майка някога е притежавала...

People of art преди 12 години

19-годишната дъщеря на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун ще получи всичко, което легендарната й майка някога е притежавала.


В завещанието си поп дивата изрично е посочила като единствен наследник на всичките си лични вещи, обзавеждане, дрехи, бижута и коли само името на нейната дъщеря.
 

Завещанието, което певицата е направила още през 1993 г., бе огласено вчера в столицата на щата Джорджия, Атланта.


"Давам всичко – покъщнина, облекло, лични вещи, бижута и автомобили, както и всички застрахователни полици, на единствената ми дъщеря”
- е последната воля на Уитни.
 

Намерената мъртва преди близо месец певица обаче е отбелязала ,че тези пари трябва да бъдат внесени в попечителски фонд, от който Боби Кристина ще вземе част, когато навърши 21 години.

Следващата част тя ще вземе, когато стане на 25 години, а с цялата сума ще има право да се разпорежда, когато стане на 30 години.

 

 

Уитни Хюстън почина в хотелска стая в Бевърли Хилс на 11 февруари. Точните причини за кончината й все още са неизвестни.

 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра